Tips på ett bra serum!

Jakten på bästa hudvården tar aldrig slut 🙂 Jag tänkte dela med mig av min hudvård i ett separat inlägg, skulle ni vilja se det? Det en en massa olika produkter och märken som jag varierar mellan. Men först och främst vill jag tipsa om detta serum!

Produktinfo: Intensivt ansiktsserum som motverkar tidiga ålderstecken. Innehåller hyaluronsyra som reducerar djupare linjer och rynkor. Silkeslen formula som går in lätt i huden och reparerar och stramar upp huden. Passar dig som är mellan 35-45 år. Applicera varje morgon och/eller kväll före dag- och/eller nattkräm. Hypoallergen. Oparfymerat. 30 ml.

Pris: 319kr

 

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Tips på ett bra serum!

  1. Vad roligt att hitta hit. Och vad roligt att se att du rekomenderar No7. Själv fick jag upp ögonen för det märket när jag bodde i england för 5 år sen och tyckr det är så kul att det hittat hit nu.

    • VARMT VÄLKOMMEN, så skoj att du hittat hit! Ja visst är No7 bra och det är på tiden det kom till Sverige 🙂 Kram!!

Kommentera