Eucerin Ultra Sensitive!

Fick ett fint bud häromdagen med produkter ifrån Eucerin Ultra SENSITIVE serien som jag ser fram emot att testa. Detta är en serie framförallt framtagen för hyperkänslig hud. Påsen innehöll dessa produkter:

Produktinfo: Eucerin Ultra Senitive Cleansing Lotion – rengör den hyperkänsliga huden noggrant men innehåller endast ett fåtal ingredienser för att minimera intolerans och allergiska reaktioner. Innehåller inte tvål eller tensider.

Pris: 129kr

 

Produktinfo: Dag- och/eller nattkräm för omedelbar hudkomfort och lindring vid hyperkänslighet.

Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care Normal to combination skin rekommenderas för överkänslig hud där huvudproblemet är en obehaglig känsla i huden utan synliga tecken på rodnad.

Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care Normal to combination skin lugnar huden omedelbart och ger också långvarig hudkomfort för överkänslig hud. Applicera morgon och/eller kväll efter rengöring av ansikte, hals och dekolletage för att lindra hudirritationer och tillföra fukt till hudbarriären på ett optimalt sätt.

Pris: 189kr

 

Produktinfo: Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care Dry skin rekommenderas för överkänslig hud där huvudsymptomet är en obehaglig förnimmelse i huden med en brännande känsla, sveda eller klåda, men inga synliga tecken på rodnad. När den appliceras efter rengöring lugnar och lindrar den omedelbart torr, överkänslig hud i ansiktet, på halsen och dekolletaget och ger långvarig hudkomfort och skydd samtidigt som specialvax i cremen gör att huden tillförs näring och fukt.

Pris: 189kr

 

Pressutskick

Kommentera