Ciaté Nagellack och läppstift!

Under pressveckan så fick jag lite produkter ifrån Ciaté. Är det något av lacken ni vill se på? Så himla fina och läppstiften är gudomliga!

Namn: Vintage, Paparazzi, Fade to greige

 

Namn: Cupcake queen, Red hot chili

 

Namn: Beach melba, Sloaney, sweetie

Produktinfo: Med Ciatés Paint Pots nagellack är det lätt att uppnå en perfekt lackning genom den optimala borsten bestående av 250 borststrån. Den långa korken hos Paint Pots är även framtagen för att ligga ergonomiskt bra i handen och ge maximal kontroll vid varje lackning. Samtliga nagellack från Ciaté är fria från de skadliga ämnena formaldehyd, DBP och toulen och alla märkets handkrämer och lotions är parabenfria.

Pris: 129kr

 

Produktinfo Olivia Palermo läppstift: Silkeslent läppstift med kraftfull täckning.
Krämig och skön på läpparna med återfuktande egenskaper.
En del skönhetstrender kommer och går, men läppstift är en klassiker som aldrig blir omodern. Den här produkten har tagits fram för att ge dig silkeslena och mjuka läppar. Produkten är full av rena pigment som ger färg hållbar färg i en applicering.
”När jag vill klä upp mig är läppstift det första jag tar fram. Jag arbetade intensivt med att få fram ett silkeslent och lättburet läppstift. Ett enda drag ger mina läppar ett lager av vårdande ingredienser och bäddar in dem i läcker, pigmentrik färg.”

Pris: 265kr

 

Kommentera