Transderma O på Grand Hotell!

Igår så var jag och min kompis och kollega Carina på ett pressevent på Grand Hotell, det var Transderma som lanserade ett nytt serum.

Jag mötte upp Carina på Aftonbladet där hon ansvarar för sminket. Vi passade på att sminka oss själva lite också 🙂

Efter detta mötte vi upp en killkompis till Carina som är fotograf och vi begav oss tillsammans till Grand hotell där det bjöds på en gudomlig buffé, vin och trevligt sällskap, sprang på många kollegor och vänner så det var en riktig toppenkväll. Det var sååå fint ordnat! Gick både en, två och tre omgångar till buffén hehe..

Serumet som lanserades var detta: Transderma O

Produktinfo: Djupverkande formel för fast och slät hud i alla åldrar. Inga konserveringsmedel, ingen parfym och ej testat på djur.

Rengör huden noggrant, applicera därefter Transderma O på ansiktet och hals två gånger per dag. Låt absorbera helt innan eventuell användning av andra hudvårdsprodukter.

Transderma O är baserat på ett avancerat djupverkande system för tillförsel och stabilisering av B och C – vitaminer och co-enzymer.

Transderma har även andra serum: C som är för dagen (originalprodukten), A för natten, M hydrating repair intense, R som jämnar ut hudtonen och nu O som innehåller en massa härligheter för huden – optimal booster serum.

Pris: 1850kr

Efter detta så gick vi en sväng på Riche innan hemfärd 🙂

 

Kommentera