Ett icke skönhetsrelaterat inlägg!

Jag vet att jag är dålig på att dela med mig av mitt privatliv men här kommer en liten glimt av min söndag 🙂

Söndagen bjöd på strålande väder i Stockholm så jag mötte upp min kompis Emma för en långpromenad i solen. Vi gick till Skeppsholmen där vi njöt av värmen, frisk luft och god lunch 🙂

Emma hade på sig en så himla fin kofta som jag ska köpa om den finns kvar 🙂

Sen tog jag bussen till Nacka där min lillebror och hans fru Anna höll till med sina 3 knoddar, dom bor i Sundsvall men Annas föräldrar bor i Nacka och dom var på besök i helgen 🙂 Dom har en tjej på 2 år och fick i somras två tjejer till 🙂 Det var första gången jag fick träffa tvillingarna nu på riktigt 🙂 Sååå mysigt! Stannade kvar för en söndagsmiddag med hela familjen innan jag åkte hem till Hornstull igen 🙂

Här är dom, Sara och Astrid eller om det är Astrid och Sara.. ja jag ser ingen skillnad på dom än haha.

Första riktiga mötet med Astrid eller om det är Sara?? Blir tokig när jag inte vet vem som är vem haha.

Elsa följde med och vinkade av mig på bussen när jag åkte hem på kvällen ♥ Jisses så jag saknar att ha min familj i samma stad!

Nu är det dax för jobb på SVT, ha en härlig måndag!!

 

 

Kommentera