Sheetmask-återfuktning på djupet!

Ni vet ju vid det här laget att jag fullkomligt älskar fukt fukt fukt till ansiktet 🙂 Peelar och lägger ansiktsmasker flera gånger i veckan. Har nu fått chansen att testa sheetmask från TiRivoire. Har ni testat denna typ av mask tidigare? En ”duk” fullproppad med godheter till ditt ansikte. Såhär gör du:

1. Tvätta ansiktet noggrant.

2. Öppna och vik upp ansiktsmasken av bomull med plastfilm.

3. Lägg ansiktsmasken på ansiktet ta sedan bort plastfilmen och lämna masken på ansiktet i 15 minuter.

4. Ta av masken, observera skölj ej ansiktet. Applicera resterande mängd av serumet och klappa ansiktet försiktigt för att öka upptagningen av serumet i huden. När huden är torr så fortsätt sedan med din dagliga hudvårds rutin.

Tada! Efter 15 minuter tog jag bort masken och klappade in resterna i ansiktet 🙂

HÄR kan du köpa denna produkt.

Kommentera