Tips! Nya sminkfavoriter till vardagen!

Tack vare Magdalena Graaf så har jag hittat en fantastisk foundation till mig själv som funkar lika bra till vardag som fest. Jag går ju mest omkring osminkad men nu när sommarens sista nyans är som bortblåst så kan det vara skönt att kunna jämna ut hudtonen utan att känna sig för sminkad.

Hon tipsade om denna BB Cream från Shiseido och jag älskar den! Jag köpte den på Sephora. Finns i färgerna dark, medium och light.

Produktinfo: En multifunktionell BB-cream som ger ett naturligt makeup-resultat med vårdande egenskaper. Jämnar ut och ger lyster, minimerar porer och ger en slät hudyta. Oljefri formula, SPF 30 för bästa skydd.
Appliceras på rengjord hud. Kan användas ensam, eller tillsammans med fuktserum alternativt dagkräm.

Såhär ser den ut på 🙂 Ska ta en bättre bild i dagsljus så ni får se både denna foundation och läppstiftspennan här nedan.

Fick med en läppstiftspenna från Nars i färgen Dolce Vita som jag har använt varje dag (jag som knappt använder färg på läpparna haha), helt klart en färg i min smak 🙂

Idag har jag sprungit runt med mina kompisar och kollegor Carina och Linda på presskontoren i Stockholm då det är pressvecka denna vecka, vi har fått tagit del av en massa nyheter inom skönhet och mode. Ska självklart visa er vad ni bör hålla koll på! ♥

 

 

8 reaktioner på ”Tips! Nya sminkfavoriter till vardagen!

  • Sara!! Så himla snyggt! Du kan testa mina om du vill innan du köper men tror du skulle gilla både foundation och pennan 🙂 ♥

 1. åh vilken snygg läpppenna:)

  En helt annan fråga… har precis tagit bort/slutat med att förlänga mina fransar då de av någon underlig anledning inte satt kvar, men det gör ju att jag tycker mina fransar är så himla tunna och korta… har du tips på en mascara som både förlänger, ger volym och är ”mycket” så det syns… haha… 🙂 får vara i vilken prisklass som helst bara den är bra! provat lite olika men tycker inte jag hittar någon jag är helt nöjd med.

  Tack på förhand, kram Elin

  • Ja visst är det en fin färg 🙂

   Letar själv efter den perfekta mascaran men många jag har sminkat har fått en wow känsla med Mega volym miss Manga (punky) från Loreal. Testa den! 🙂

   Kram kram

Kommentera