Björn Axén lanseringsfest samt kurs med GHD!

I veckan så var jag till Björn Axén på en lanseringsfest. Dom har släppt en superfin bok som heter Den stora boken om flätor och handlar om just det.. flätor 🙂

På plats fanns elever från deras skola och flätade fina frisyrer på besökarna, det bjöds på snittar och bubbel.

Själv fick jag anstränga mig för att inte ta över en stol och börja fläta besökare själv haha, det kliade i fingrarna men det var skoj att se hur andra jobbar 🙂

Idag hade vi en styling kurs på SVT som jag hade ordnat, GHD som är mitt favoritmärke vad gäller stylingverktyg kom på besök och visade oss nya stylers, tekniker och uppsättningar, så himla skoj!! Jag jobbar i stort sätt bara med GHD (fön, locktång, plattång). Det blir sån himla stor skillnad på resultatet.

Här är några av frisyrerna och lockar vi gick igenom 🙂

Nu ska jag till min favoritrestaurang Supper och möta upp en kompis för en middag! Ha en fin kväll! ♥

Kommentera