Bakom kulisserna!

Igår sminkade jag som sagt min vän Olof Röhlander som skulle hålla en inspirationskväll på Hotell Birger Jarl i Stockholm. Har ni varit på någon av hans föreläsningar? Om inte så kan jag varmt rekommendera det! 🙂

Skrattade när jag såg min sminkställning.. inte konstigt man har ont i kroppen vissa dagar haha, tur jag tränar med en PT nu som stärker upp min kropp, den ska ju hålla i några år till 🙂

Använde en foundation från Lumene och lite puder på det, håret fixade Olof själv 🙂

Idag har jag varit på en plåtning med Daisy Beauty men vilka vi sminkade och fotade får jag visa er när tidningen är ute men såhär såg det ut bakom kulisserna. Johanna och jag sminkade och underbara Sara i mitten fotade!

Johanna var så fint sminkad och kände mig färglös bredvid henne så jag sminkade på mig själv lite. 🙂

Mycket skratt och ett härligt team som jobbade bra tillsammans – en toppendag helt enkelt! 🙂

 

4 reaktioner på ”Bakom kulisserna!

  1. Vilket underbart inlägg, man riktigt ser glädjen och energin! Haha, ja du ska nog vara rädd om din kropp så den pallar minst lika många år till! Det borde vi alla göra, hmmm… 😉
    Ha det bra!

    • Tack fina du!! 🙂 Ja det är tur man styrketränar så kroppen håller haha! Kram!!

Kommentera