New in – By Terry!

Jag fullkomligt älskar By Terrys produkter, vi jobbar mycket med deras foundation på TV4. Häromdagen så köpte jag lite produkter till min egen jobbväska, är ni sugen på märket så finns det bl.a på NK. Kostar en slant men det är superhög kvalitet och väl värd slantarna 🙂

Jag har ju en förkärlek till paletter 🙂 Se så fina färger!!

Paletten heter 1 – Smoky Nude. Köpte även två krämögonskuggor 🙂

Så härligt med lite nytt i sminkväskan. Nu ska jag iväg och jobba. Olof Röhlander ska föreläsa så han ska få lite smink och sen stannar jag kvar och lyssnar på honom. Har ni lyssnat på honom? Fantastik inspiratör är han! 🙂

4 reaktioner på ”New in – By Terry!

  1. Vilka fina färger…. Är sugen att testa men tycker de är lite dyra, men kanske ska ge de en chans 🙂

    • Dom är toppen! Men tänk såhär, du får många skuggor för priset och dom räcker lääänge då pigmenten är så bra 🙂

  2. Åh jag är så kär i By Terry och just Black Ombre i Bronze Moon är underbar! Paletterna lockar definitivt, men nu när de har tre stycken har jag så svårt att välja! 🙂
    Ha det fint!

Kommentera