Loppi – babylove! Hair and makeup by me!

Idag har jag återigen fått äran att jobba med Loppi på deras event, denna gång var det Babylove tema. 🙂 HÄR kan du se hur det såg ut sist jag jobbade med dom 🙂

Jag hade hand om Paula och PT Lofsan eller Lovisa som hon heter. Båda två har jag jobbat med tidigare så det var kära återseenden, så himla fina tjejer båda två ♥ Paula var först på plats och henne gav jag en orientalisk look som var önskad av Loppi då det passade till ”tatueringarna” som jag besmyckade henne med 🙂 Här kan ni se steg för steg hur vi byggde fram ett fint mönster.

 

Sen kom fina Lovisa för lite piff. Hon skulle prata mammaträning och jag satte upp håret i en knut samt gav henne en smakfull makeup som passade temat 🙂

In the making 🙂

Färdig! 🙂

Har ni lästa några av hennes böcker? Kan även passa på att tipsa om hennes och Jessica Almenäs podd som jag är en trogen lyssnare av, Träningspodden heter den 🙂

Paula redo att inta scenen 🙂

Passade även på att pussa på vår egen lilla Fnulan med betong på lilla, jisses vad hon har gått ner i vikt 🙂 Du strålade vännen ♥ Så härligt att få ses en snabbis!

Fylld med positiv energi efter alla dessa härliga möten av fina människor tackar jag Loppi återigen för förtroendet att få jobba med er! Tusen tack! ♥

 

 

 

4 reaktioner på ”Loppi – babylove! Hair and makeup by me!

    • Hej fina du! Så skoj att ses, önskar jag hade mera tid att sminka er på riktigt 🙂 Självklart får du länka! Ha en fin dag! Kram kram!!

  1. Vilka härliga bilder från ett mysigt event 🙂 Väldigt varierande arbetsuppgifter och olika människor du får träffa i ditt jobb. Tjejerna ser superfint stylade ut! Och säger som dig, det strålar om fina Fnulan ❤️

    Kramar

Kommentera