Burger and Lobster!

Här kommer ett icke skönhetsrelaterat inlägg men jag måste dela med mig av ett tips 🙂 Om ni är i Stockholm så är Burger and Lobster väl värd ett besök. Jag var där med två kompisar igår och det var sååå rackarns gott.

Jag åt Lobster roll 🙂 Jisses så gott det var!

Idag är det jobb som gäller – ska hinna träna innan men sen är det SVT som gäller hela eftermiddagen och kvällen 🙂

Ha en skön söndag fina ni! ♥

10 reaktioner på ”Burger and Lobster!

 1. Hej! Undrar om du kan hjälpa mig med en bra foundation? Får väldigt lätt finnar och kan knappt titta på en foundation utan att dom tittar fram. Har ganska fet hy men när jag väl använt foundation ser jag alltid fruktansvärt torr ut. Har hållt mig till puder dom senaste åren och är lite trött på att aldrig kunna vara lite vardagsfin jag med 🙂

  • Hej hej!

   Först och främst, vad använder du för hudvård? Har du en hudvårdsrutin anpassad efter din hud? Berätta steg för steg hur din hudvårdsrutin går till samt vilka produkter du använder.

   Använder du primer under din foundation? Jag älskar Smashbox primer.

   Jag använder själv aldrig puderbaserad foundation just pga av jag tycker dom får rynkorna att framträda samt att jag känner mig extremt torr då. Vad är det för puder du har använt? Är det mineralpuder?

   En sak att tänka på är att det finns olika typer av foundation, oljebaserad samt vattenbaserad. De oljebaserade passar bra till torra ansikten och de vattenbaserade passar bra till de dom har lite fetare hy.

   Jag skulle vilja veta lite mera innan jag kan rekommendera en foundation till dig men du kan testa denna från Lumene: Matt Control Oil-Free Foundation. Det är en prisvärd foundation för fet till kombinerad hud. Jag tror nämligen att problemet sitter i hudvården, men ge mig mera info så ska vi knäcka nöten 🙂

   Varma kramar Kicki

   • Min hy känns som ett hopplöst fall så jag använder bara Cliniques Anti blemish solution produkter. Det enda som verkar hålla min hy någorlunda okej. Vad jag än har testat på innan så har det bara gjort saken värre. Är nog även lite extra känslig i ansiktet då resten av min kropp reagerar mycket på parfym.

    Primer har jag inte vågat testa på då jag bara har vart rädd för att det ska täppa till ännu mer. Och pudret jag använder är ett mineralpuder från Isadora. Ja du hör ju att jag inte är så uppdaterad i sminkvärlden 🙂

    Knäcker vi nöten blir jag riktigt glad 🙂 Kram

   • Jag skulle gå till en hudterapeut först så jag vet att jag använder en anpassad hudvårdsrutin.

    Nejdå, primer täpper inte till om du köper ett bra märke.

    Jag tycker du ska testa en foundation anpassad efter din hudtyp och se om det gör skillnad samt kolla hudvården och använd primer under. 🙂

    Använd inte samma handduk till händerna som ansiktet, tvätta penslar, svamp eller vad du använder flera gånger i veckan så det inte är bakterier i verktygen.

    Kram!!

   • Har du tips på någon bra sådan? Bor i Sigtuna så mellan Sthlm och ut hit gärna 🙂

    Då ska jag införskaffa en primer i helgen och köra separata handdukar. Tack för tipsen 🙂

    Kram

   • Hej!

    Jag vet att det finns en salong i Sigtuna där Marielle Brolin jobbar, tror den heter Salongen Sigtuna eller liknande. Jag har inte varit till henne själv men har träffat henne några gånger och hon verkar duktig på sitt jobb 🙂 Inne i Stockholm city finns det en uppsjö av olika ställen, men kolla in den i Sigtuna så är du nära där du bor 🙂

    Kram!!

 2. Passerar ju den salongen varje dag nästan så ska ta och kika in där då 🙂 Tack så jättemycket för alla tipsen 🙂 Kram

Kommentera