NYHET FRÅN MAC – STUDIO WATERWEIGHT FOUNDATION!

För några dagar sedan så köpte jag MACs nya foundation Studio Waterweight Foundation. Jag var ute efter en lätt, ej heltäckande foundation som ger fukt och inte lämnar en pudrig finish utan en som ger lyster. En foundation som ger lite mera täckning än en färgad dagkräm och här har ni den. 🙂

Produktinfo: Vi introducerar en innovativ foundation som ger färg i en flytande, gelliknande serumformel. Denna återfuktande foundation är nästan viktlös och håller huden mjuk i timtal. Färg som håller och skir medeltäckning som mjukt suddar ut ojämnheter som stora porer och fina linjer. Samtidigt mattas blanka partier ned. Den innehåller Moisture-Fusion Complex som återfuktar hela dagen och efterlämnar huden med en silkigt mjuk känsla. Unik dosering som ger en droppe perfektion.

Pris: 320kr

 

8 reaktioner på ”NYHET FRÅN MAC – STUDIO WATERWEIGHT FOUNDATION!

 1. Lite sugen på att testa en Foundation från Mac, men jag blev besviken på deras concealer Mineralize så nu vet jag inte om jag vågar prova, haha..

  • Hej hej!

   Vad är det du inte gillar med den? Hur applicerar du den? Kanske jag kan hjälpa dig så berätta gärna!

   Själv använder jag deras Select Moisturecover concealer och älskar den men vi har Mineralize på SVT så jag är van att jobba med den också. Jag tycker den är toppen. 🙂

 2. Hej fina du!tack för all bra info om allt möjligt,kul att läsa om ditt jobb.
  Var kan jag köpa foundationen som du skrev om.
  Tror du den passar en gammal dam

  • Hej hej!

   Va glad jag blir att du gillar bloggen TACK snälla! 🙂

   Den finns på MAC och Kicks. Svårt att säga om den passar dig då jag inte vet vad du har för hudtyp men be om ett prov så du kan testa den innan du köper.

   Kram Kicki

 3. Jag tycker helt enkelt inte att den täcker. Jag applicerar den på kinderna vid näsan, under näsan och på hakan där jag är väldigt röd. Det röda kommer ändå fram efter bara en kort stund. Använder i princip alltid mina fingrar för applicering. I detta fall i form av duttande.
  Har extremt torr hud så jag pudrar inte ovanpå då detta får mig att strama rejält hela dagen så det är inte aktuellt.

  • Va konstigt, den som täcker så fint tycker jag, så olika det kan vara men applicerar du din foundation först? Vad har du för foundation? Använder du primer under? Kram kram!

 4. Mja, har inte primer varje dag, men ganska ofta. Foundation på först, concealer sen. För stunden har jag Maybellines Fit me alternativt deras BB Bronzer som foundation.
  Har precis varit och bättrat på hakan som var röd igen.

Kommentera