ACO Special care!

Fick hem pressprover från ACO häromdagen men tyvärr så reagerar min hud mot deras oparfymerade serier (har gjort det i många år) och även på dessa, mycket konstigt. Flera som upplever samma? Blir alldeles rödflammig och det kliar.

Produktinfo:

SPECIAL CARE
Vi bor i en del av världen där det ofta är kallt med väldigt torr luft, vilket kan göra huden torr. För att huden ska må bra i det nordiska klimatet behöver den extra omvårdnad och omtanke. Alla produkterna i ACO:s serie Special Care är unikt utvecklade för att vårda torr och känslig hud och göra den fantastiskt mjuk och len. I serien återfinns den apoteksunika formuleringen Triple Moist Complex. Vid utvecklingen har ACO arbetat intensivt med känslan vid applicering, för att produkterna ska vara så skonsamma som möjligt mot huden, samtidigt som de är väldigt effektiva. Alla produkter i serien är dessutom, förutom deodoranten, oparfymerade för att vara så milda som möjligt. Mycket fokus har lagts på att ta fram inspirerande förpackningar som är lättanvända och som känns exklusiva.

En mild duscholja som är utvecklad för mycket torr och känslig hud. Oljan rengör, återfuktar och återfettar huden. Lämnar huden mjuk och len med en skyddande och förstärkt hudbarriär. Oparfymerad.

Pris: 109kr

En extra rik kräm som intensivt återfuktar och lugnar mycket torr och känslig hud. Krämen stärker och skyddar hudbarriären effektivt, vilket hjälper till att motverka irritation. Lätt att applicera, går snabbt in i huden och lämnar huden mjuk och smidig. Oparfymerad.

Pris: 109kr

Här är hela serien!

Pressutskick

2 reaktioner på ”ACO Special care!

  1. Fick exakt samma reaktion när jag testade ACO:s produkter för några år sedan. Samma med L300. Vet inte varför det är så med apotekets produkter just. Måste ändå vara något innehåll som man reagerar mot.

    • Ja någonting konstigt är det. Måste kolla upp detta närmare, återkommer om jag kommer på vad det kan vara 🙂

Kommentera