Månadens Glossybox!

I morse var jag på plats på Hotell Rival i Stockholm för att jobba med den årliga TV4 screeningen. Då presenterar man höstens program för inbjuden press. Olika profiler från dessa program är på plats för att intervjuas och prata om programmen/filmerna/serierna som dom medverkar i. Det var lika trevligt som alltid att jobba med detta 🙂

På vägen hem passade jag på att hämta ut min Glossybox som kom för några dagar sedan. Prenumererar ni på denna låda som kommer månadsvis?

Min låda innehöll dessa produkter och produktinfo:

”Augusti månad är den tid på året då vi återvänder till vardagen efter en sommar fylld av reflektioner och får en ny chans att genomföra de mål man satte upp i början av året. Som den italienska skådespelerskan och modeikonen Sophia Loren en gång sa Beauty is how you feel inside and it reflects in your eyes. Detta har inspirerat oss inför månadens tema.”

MANNA KADAR COSMETICS LASH PRIMER

Prisvinnande primer som bygger upp och framhäver fransarna samtidigt som de får näring. På natten fungerar den som ett vårdande och återfuktande balsam och på dagtid är den en utmärkt bas som förhöjer effekten av mascaran.

Pris: 219kr

 

ACO BB CREAM

Kombinerad dagkräm och färgad makeupkräm som täcker och jämnar ut ojämnheter och små skavanker. 5-i-1 krämen ger en matt finish och lämnar huden mjuk och återfuktad.

Pris: 119kr

 

KUESHI ANTI-CELLULITE BOOSTER

Ger din hud en riktig boost. Denna berikade lotion återfuktar och bevarar hudens elasticitet samtidigt som den har en uppstramande effekt. Med andra ord är det en lotion men många möjligheter.

Pris: 189kr

 

EMITÉ MAKEUP EYE SHADOW BRUSH E144

Framhäv dina ögon med hjälp av denna ögonskuggsborste från det professionella svenska makeupmärket Emité Make Up. Den konformade borsten är perfekt för att skapa djup vid ögongloben.

Pris: 250kr

 

HOT MAKEUP I SAMARBETE MED GLOSSYBOX LIP BALM

Få mjuka och sunda läppar med detta återfuktande och mjukgörande läppbalsam som kommer i en söt förpackning. Framtaget i samarbete med Glossybox.

Pris: 55kr

 

Pressutskick.

 

Kommentera