NYHET FRÅN GHD – PLATINUM STYLER!

Ni som har följt mig ett tag vet att jag jobbar mycket med GHD stylers, fullkomligt älskar dom och det finns inget som jag har testat som kan mäta sig med dessa så det var med full av förväntan jag fick ta del av deras nyhet GHD PLATINUM STYLER på en pressvisning häromdagen.

Det bjöds på snittar och bubbel 🙂

Vi fick en genomgång om stylern, dessutom fanns det tekniker på plats för att visa oss hur man jobbar med den, vi fick även testa den själva.

Det som är så bra med denna styler är att du inte behöver jobba flera gånger på samma hårpassé utan ett drag räcker oavsett du vill locka eller platta ett hår och oavsett hårtextur. Den ska ge ett perfekt, glansigt och skinande hår med en enda dragning. 🙂

Den blir 185 grader vilket är den optimala temperaturen för att styla ett hår, här kan du se vad som händer om du har för varmt eller lägre temperatur:

Tog självklart tillfället i akt att få testa den själv också 🙂 Älskar den!

Produktinfo: Ghd platinum – Det ultimata verktyget för att skapa förförande och voluminösa vågor eller ett perfekt slätt och glansigt hår med ett enda drag – utan att kompromissa med hårets välbefinnande. En elegant, stilfull och ergonomisk design som gör användandet av ghd platinum till en lek. Med ghds banbrytande patenterade tri-zone-teknologi som upprätthåller den idealiska temperaturen på 185 grader för hårstyling igenom hela stylingen. Med ghd platinum säkrar du den ultimata stylingen med safer-for- hair heat från rot till topp och har du färgat hår, är det bevisat att ghd platinum är mer skonsam och färgen bevaras längre. Ghd platinum finns i svart och vit design.

Pris: 2299 kr.

Kommentera