Bakom kulisserna – Loppi modevisning!

Det var länge sedan jag visade er ett bakom kulisserna på mina jobb men nu är det dax 🙂 Tyvärr så har jag jobbat med saker jag inte får fota efter semestern men igår åkte kameran fram igen 🙂

Jag var med på Loppis höststart och hade hand om modellerna som gick modevisningen, det var 5 underbara kvinnor och några av dom känner du säkert igen. Så himla skoj att träffa dom alla och dom var så rackarnas trevliga hela bunten, en fröjd att sminka dom ♥

8.00 var jag plats och väntade in mina modeller, först ut var Therese. 🙂

Här är Lisa in the making 🙂

Sen kom Elisabeth och fick lite smink 🙂

Även härliga Tilde var på plats.

Sist men inte minst Annika! 🙂

När dessa härliga kvinnor var sminkade så var det dax för dom att ta över scenen 🙂 En av höstens stora trend är ju 70-talet och det hade stylisten Nina stylat tjejerna i så himla snyggt! Här är Nina och Tilde 🙂

I väntan bakom scenen.. 🙂

Eventets konferencier var urgulliga Lina Hedlund som här pratar med Kristen Kaspersen som var där för att presentera sin nya receptbok.

Även Hannah var på plats för att bland annat prata om Tallink Siljas kryssningar och Annica berättade om Lloyd Apotek som du kan göra hudanalys hos – så bra!

Tack LOPPI för förtroendet igen, så skoj att jobba med er!

Efter detta event så slängde jag mig i en taxi och sladdade in i sminket på SVT lagomt till jag började jobba 14.45 till efter 22.00, lång men härlig jobbsöndag 🙂

 

Kommentera