Bildbomb – Palma med Daisy beauty del 1!

Så nu ska vi se, i torsdags flög jag alltså till Palma med Daisy Beauty på en skönhetskonferens. Vi var ett gäng beautybloggare och skönhetsredaktörer som åkte och med på resan fanns även Essie, Depend, Loreal Paris samt REN Skincare.

När vi landade på torsdagen så var det fortfarande morgon (vi åkte okristligt tidigt) så det första vi gjorde var att slänga in väskorna på hotellet och bege oss till stranden 🙂 Havet var lika varmt som ett badkar – ljuvligt 🙂

Efter en dag i solen så åkte vi tillbaka till hotellet för välkomstmingel. Kicki Norman och Sam (på bilden) hälsade alla välkomna och berättade en nyhet, dom har nu lanserat ett webb tv-program som heter NO BULLSHIT där det kommer diskuteras myter och annat intressant som rör skönhet. Jag och Linda Hallberg stod för smink till de första 5 programmen som vi spelade in innan sommaren 🙂

Ni hittar dessa på youtube och första ämnet handlar om håroljor. HÄR kan ni se programmet.

Åter till minglet. Här är utsikten från våran terrass på hotellet 🙂

Efter detta så gick vi ut i Palmakvällen för en middag, mycket trevlig första dag 🙂

Dag två dvs fredagen var nageldagen. Då startade själva konferensen och Depend inledde denna och hade en massa nyheter att presentera för oss.

Jag på väg till min plats 🙂 Lånade bilden av gulliga Helena som jag även delade rum med, hon är för övrigt Sveriges första beautybloggare!

På plats var härliga Bea från Depend som berättade om företaget, nyheter, nagelvård samt besvarade på frågor. Allt detta kommer komma i ett separat inlägg i veckan.

När det blev rast så gick vi ut på terrassen 🙂

Efter rasten var det dax för Essie att snacka nyheter, älskar Essie, dom ligger så i framkant vad gäller mode. Dom har såååå mycket fint som kommer komma under hösten och vintern. Även detta kommer jag visa i ett separat inlägg men två ledord kommer här: 70-talet och Cashmere 🙂

När konferensen var slut så åkte vi till Puro beach 🙂 Otroligt fint och lyxigt, där vi solade, badade åt och drack gott, fick handmassage och umgicks i solen 🙂

Depend-tjejerna bjöd på hand spa i solen 🙂

Efter en underbar dag på detta fantastiska ställe så åkte vi tillbaka till hotellet där Depend och Essie fanns på plats för att lacka våra tassar! Lyx!

Jag började hos Depend för lite handspa och få känna på deras nya produkter 🙂 Så skönt!

Frida Selkirk som är en magiker vad gäller naglar (ni har säkert sett henne på tv) fixade mina naglar såhär fint 🙂 Målade med Essie!

Såhär snyggt blev det ♥

Sen blev det middag på kvällen, vi delade upp oss och åt på olika ställen men vi var ett gäng som mumsade tapas, skaldjur och annat gott.

En underbar dag helt enkelt! Fortsättning följer, del 2 kommer i morgon! Håll utkik efter mera ingående presentation av Essie och Depend produkterna.

 

Kommentera