Dirty thirty och resa till Palma!

NU är jag tillbaka i Stockholm och redo för jobb, slut på semestern men min jobbvecka invigs med en weekend till Palma så det går ingen nöd på mig hehe! Kommer ni ihåg när jag åkte till London med Daisy Beauty? Detta är samma typ av resa fast nu åker vi till Palma 🙂

Vilka som ska med kan du se HÄR Det ska bli såå himla skoj!! Vill du läsa om vad vi gjorde i London, kan du gör det HÄR, HÄR och HÄR.

Hann bara landa i Stockholm så var det dax för fest, igår firade vi en superhärlig tjej som heter Therese Bosta. Hurra och en massa grattiskramar till henne och vilken härlig fest hon bjöd på på en takterrass i Stockholm 🙂 Magisk kväll!

Birthdaygirl – lady in red ♥

Apollonia, Therese och jag!

Carina och jag!

Magisk utsikt ♥

Tack för igår, idag blir det en dag i solen!

Kram på er!

4 reaktioner på ”Dirty thirty och resa till Palma!

Kommentera