När hjärtat svämmar över av kärlek!

Ja jisses vilken vecka ♥ Min lillebror har blivit pappa igen, denna gång till tvillingtjejer 🙂 Han har på två år blivit 3 barns pappa! MIN lillebror, kloka, fina, varmhjärtade, kärleksfulla Johan, jag är så stolt över DIG!

Välkommen till familjen småtjejer som vi hoppas växer på sig fort då dom hade lite väl bråttom ut från mamma Annas mage.

Vi rushade hem till Sundsvall från landet i veckan för att ta hand om Elsa 2 år då mamma Anna och pappa Johan blir kvar på sjukhuset ett tag. Underbart att få spendera hela dagar och nätter med denna fantastiskt roliga lilla tjej som jag är faster åt. Då vi inte bor i samma stad så hinner jag inte spendera så mycket tid med henne men det har vi tagit igen i veckan – älskar henne såå mycket!

Här är vi på sjukhuset och hälsar på hennes småsyskon 🙂

Sista semesterveckan nu och den spenderar jag här i Sundsvall. Tänker passa på att umgås med kompisar, familj och börja förbereda mig inför hösten. Det kliar i fingrarna och det ska bli så skoj att börja jobba igen även om jag kommer sakna livet på landet oerhört mycket.. Mamma och jag tog en tur med tandemcykeln sista kvällen 🙂

Ute på tur – aldrig sur 😉

 

6 reaktioner på ”När hjärtat svämmar över av kärlek!

 1. Stort grattis till Dina fina syskonbarn, så söta alla tre!
  Är ledig idag och ska snart in till stan och köpa smink, så roligt.
  Satt uppe l ä n g e igår och googlade på olika produkter. Är nog för vissa ”ytligt och löjligt” med tanke på hur sent det blev, men det är ju så kul hehe.
  Längtar tills jag ska använda mitt nya smink =D
  Önskar dig en fortsatt fin dag!

  • Åh va skoj med nytt smink!! Berätta vad du köpte 🙂

   Tack snälla för grattis, gulligt av dig ♥

   Ha en underbar dag!!

   Kram kram!!

 2. Självklart!
  Jag köpte Lancome foundation – air de teint, Maybelline concealer (bra pris), köpte nyligen en från Body shop också.
  Lumene rouge nr.20, smashbox primer (grön), Lumene läppstift nr.19 (blev fel färg tror jag, var fin på handen men hmm lite orange på läpparna.
  Tidigare köpte jag Eucerin dag- och nattkräm samt ögonkrämen, tips från dig =D
  Fick beröm för min hud vilket gjorde mig väldigt glad. Hon frågade vilka mina hudvårdsrutiner var. Visste knappt vad jag skulle svara – ”oparfymerad tvål från Apoteket”… Fast ibland använder jag nålrollern, kanske kan det vara den som hjälper?

  Jo, köpte en ny rougeborste också!
  Roligt att få köpa lite nytt.
  Nä, nu ska jag röja lite här hemma och sedan en kopp kaffe.

  Må så gott/kram Ellenor
  (Tack för allt du delar med dig av!)

  • Åh så mycket härligt smink 🙂 Va skoj!

   Ska ta mig en tur på stan när jag är tillbaka i Stockholm och fylla på med lite nytt smink jag också 🙂 Längtar!

   Ha en härlig kväll!

   Tack för att du tittar in här och skriver till mig, det gör mig jätteglad och jag är så glad att jag kan tipsa och inspirera!

   Stor kram!

Kommentera