Fest i Hudiksvall och outfitbild!

Här kommer ett inlägg som jag inte brukar bjussa på så mycket – outfit bild och lite annat 🙂 Snart är semestern slut och bloggen återgår till det normala igen om ni saknar den ”vanliga bloggen” 🙂

I lördags borstade jag håret för första gången på två veckor och åkte in till Hudiksvall för fest hemma hos Per och Åsa, ni som har följt bloggen vet att jag var med dom även förra sommaren. Supertrevliga människor som jag älskar att umgås med. (Bild från förra sommaren).

Denna gång hade vi femkamp hemma hos Per, vi var uppåt 40 personer och en av grenarna var att sätta en basketboll i korgen och min gick rätt i till min egen förvåning haha jag bjöd på en ”Brolinsnurr” ni vet som han gjorde när han gjorde mål (hoppade upp och snurrade runt med ena armen upp i luften) Det roliga var att Tomas Brolin själv var på festen och uppskattade min snurr 😉 hehe.

Det var även en jättegullig bloggläsare på festen – så skoj att träffa dig! 🙂

På mig hade jag den vita blusen från Zara (som jag har visat tidigare) och en ny grön kappa från Åhléns som jag älskar! 🙂

Till detta hade jag nya smycken ifrån Gina, ring, armband och halsband. Klockan är gammal. 🙂

Andra nyinköpta plagg som jag har bott i i höst(?)rusket denna sommar är dessa som jag köpte på Lager 157 till inga pengar alls typ. Har den vita på mig här men köpte även en svart 🙂

Såhär ser den ut på hemsidan – kostar 50kr 🙂

Där fyndade jag även t – shirts och collagetröjor till billig peng 🙂

Just ja, jag fyndade även denna lilla jacka på rea – tror det var på Fanny, kommer bli en stor favorit. Mamma köpte en likadan.

Mamma och jag har även samma regnjackor haha, dom har blivit väl använda denna sommar, tyvärr måste man väl säga..

Ni vet väl att jag bjuder på lite mera ”privata bilder” och inte bara skönhetsrelaterade på mitt Instagram, jag finns där om ni vill följa mig KICKIMAKEUPARTIST 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Fest i Hudiksvall och outfitbild!

Kommentera