Keep young and beautiful!

Som ni vet så är jag ett big fan av REN CLEAN SKINCARE produkterna, senaste tillskottet är detta serum som ska hjälpa huden att hålla den ung längre – whats not to like 😉

Produktinfo: Ett avancerat anti-ageing serum för att hålla huden ung längre. Med hjälp av en kombination av avancerade bioaktiva ingredienser blir huden mjukare, fastare, yngre och ser mer strålande ut. Kan användas från det första ålderstecknet eller vid större viktnedgång för att få mera fast hud. Använd morgon och kväll. Applicera på rengjord hud under din dag- eller nattkräm.

• Reducerar och förebygger synligheten av linjer och rynkor.
• Huden upplevs fylligare, smidigare och fastare.
• Ger huden en hälsosam lyster.
• Korrigerar och gör hudtonen jämnare.
• Håller din hud ung längre.

Pris: 649kr

 

Pressutskick

 

4 reaktioner på ”Keep young and beautiful!

 1. Hejsan!
  Är ett stort fan av skönhetsprodukter i olika former. Tycker bara det är så synd att det kostar en hel del. Tänk allt som man behöver ;-), dagkräm, nattkräm, serum, en bra mascara, läppstift, alla produkter som ska ge ett bra underlag, kajal, kroppslotioner ect ect.
  Sedan är det inte ovanligt att flera grejer tar slut samtidigt också hmmm.
  Hur tänker du där? Har du något tips? Finns det hudvänliga produkter som inte behöver kosta så mycket?
  Önskar dig en fortsatt bra sommar/kram Ellenor

  • Hej hej!

   Ja visst är det härligt med skönhetsprodukter 🙂

   Tyvärr är det så att du (i överlag) får vad du betalar för i produktväg, visst det finns undantag men i det stora hela så tycker jag att det är så.

   Billigare ansiktskrämer ger MIN hud utslag, men det där är ju individuellt, man får testa sig fram lite, det som funkar för mig kanske inte alls funkar för någon annan. Jag har en torr hud och behöver fukt fukt fukt 🙂 Jag tipsade för inte allt för länge sedan om ett budget serum från Kronan som jag älskar – kolla in den!

   Jag resonerar som så att bra hudvård lönar sig i längden, det är en investering för framtiden – min hud har inte åldras i förtid och det har jag nog min hudvårdsrutin att tacka för 🙂

   Vad gäller smink så har jag testat en massa olika märken och samma gäller där – du får vad du betalar för (med vissa undantag).
   Kolla in MAC som ligger i mellanklassen i prisväg dom har bra produkter till rimliga priser. Lägg inte pengar på ”skräpmärken” för risken är att du inte kommer bli nöjd och då kommer dom produkterna blir liggande och du vill köpa nya vilket blir dyrare i längden.
   Ett undantag är Lumene (budgetmärke) som jag har tipsat om – dom har superbra foundation som jag varmt kan rekommendera.

   Ett tips är att önska sig produkter/presentkort när man fyller år eller i julklapp. Jag brukar passa på att handla på Åhléns när man får hem bonuscheckarna (om man har Åhlénskortet) 🙂

   I stället för dyra kroppslotioner (som jag aldrig lägger dyra pengar på) så använder jag ibland Mandelolja från apoteket, tar även några droppar till ansiktet – har skrivit om denna produkt i bloggen 🙂

   Om det är någon specifik produkt du vill ha tips om så är det bara att fråga så ska jag försöka tipsa om ett prisvärt alternativ 🙂 Hoppas detta hjälpte till lite, det är hur jag resonerar och vad som funkar för mig men det är som sagt väldigt individuellt 🙂

   Ha en fin dag och en härlig sommar! Kram kram!

Kommentera