Livet på landet och tips på kanske världens snyggaste skor!

Såhär trivs jag som fisken i vattnet, i stugan, med gummistövlar på fötterna, håret i en tofs och klippa gräsmattor 🙂 Stora kontraster med vad jag gör vanligtvis.. låååångt ifrån smink, skönhet och mode 😉 Jag bor ju mitt i stan i en lägenhet så när jag väl kommer hit blir jag som en kalv på grönbete haha 🙂 Så himla härligt med öppna ytor!

Såg dessa toooksnygga skor på nätet som jag bara MÅSTE köpa när dom kommer ut i butik!! Det är Cecilia Blankens som har designat dom.

Har ni det fint? Har ni semester? Vad gör ni?

Kram kram!!

 

2 reaktioner på ”Livet på landet och tips på kanske världens snyggaste skor!

  1. Skönt att få byta miljö lite grann från trängsel och storstad till landet 🙂 Vi bygger altan och målar huset så det är ungefär lika mycket glamour här 😉

    • Mycket härligt att byta miljö 🙂 Slås över hur skönt det är med tystnaden 🙂 Va skoj att bygga altan, lycka till!! 🙂 Kram!!

Kommentera