BIODERMA SENSIBIO H20 – RENGÖRINGSVATTEN!

Nu finns äntligen detta omåttligt populära rengöringsvatten för ansiktet i Sverige – BIODERMA SENSIBIO H20. Det säljs 1 flaska Sensibio H20 var 5e sekund runt om i världen. Bioderma var de första att lansera denna typ av ansiktsrengöring och det gjorde dom för 24 år sedan och dom är fortfarande nummer 1 på marknaden.

Produktinfo: Den är badrummets stjärna, favoriten på catwalken och många köper den med sig hem efter sin semester i Frankrike. Toppmodeller och makeup-artister kan inte leva utan den under modeveckorna i Paris och New York – och nu landar den äntligen i Sverige.

Bioderma Sensibio H2O rengöringsvatten är en mycket mild rengöringsprodukt med effektiva rengöringsegenskaper tack var milda mikro-emulgatorer (miceller). Bioderma Sensibio H2O rekommenderas till känslig hud. Rengör, tar bort makeup och lugnar huden. Din hud blir ren, mjuk och smidig utan risk för irritationer. Gurk- och lakritsrotrextrakt lugnar huden. Oparfymerad, noggrant testad, utan alkohol. Fukta en bomullsrondell med produkten. Rengör/ta bort makeup med lätta tag. Till både ansikte och ögon. För att fräscha upp huden på morgonen och för att rengöra huden på kvällen. Ska inte sköljas av.

PRIS: 139kr

Pressutskick

 

Kommentera