Världens godaste och nyttiga chokladbollar!

Här kommer ett recept jag bara måste dela med mig av till er!

Jag är en hälsosam person som äter nyttigt inte för att jag tänker på vikten men för att jag mår bra av det och bra mat ger mig rätt energi att orka med jobb, träning och vardag 🙂 Visst unnar jag mig godsaker ibland och gör jag det så ska det vara gott!

Hittade ett recept på denna blogg som jag blev sugen att testa och hurra så gott det blev!! 🙂 Perfekt när sötsuget sätter igång.

Here we go:

– 100 gram dadlar utan kärnor

– 1/2 dl kokosmjöl

– 2 msk kokosolja (på burk)

– 2 msk kallt starkt kaffe 

– 1/3 banan skivad

– 2 msk kakao

Mixa allt i en mixer/matberedare och rulla bollarna i kokos, in i kylen en stund!

Varsågod – enjoy!

 

2 reaktioner på ”Världens godaste och nyttiga chokladbollar!

Kommentera