Mandelolja – universalprodukt!

De senaste åren har jag använt Mandelolja i min hudvård vid behov. Älskar denna oparfymerade ansikts och kroppsolja!

Smörjer in kroppen med den, tar nån droppe i min ansiktskräm vid behov och smörjer in nagelbanden när dom är nariga. Den tar till och med bort makeup 🙂

Den passar dessutom ypperligt för mjukgöring av huden för att t ex undvika hudbristningar vid graviditet.

Pris: runt en 50 lapp.

2 reaktioner på ”Mandelolja – universalprodukt!

  1. Spännande… Det måste jag testa!! Blir väldigt torr i huden vintertid…

    Vill också passa på att tacka för tips om Kevin Murphy produkter. Var o köpte värmeskyddet efter ditt inlägg om det o tjejen i butiken ”lurade” även på mig schampot o balsamet då de hade ett bra pris på de… Men det ångrar jag verkligen inte, håret känns mycke friskare o härligare 🙂 Så tack för tipsen om det märket!

    • Åhh va skoj att du gillar KM produkterna, visst är dom toppen!! 🙂 Va glad jag blir! Kram kram!!

Kommentera