Jobb med Parneviks, Fotbolls VM och rosa kläder!

I går jobbade jag en sväng med delar av fantastiska familjen Parnevik 🙂 Till er som såg deras tv – program kan jag meddela att dom är exakt så härliga, varma och vänliga som dom framställs på tv ♥

Barnen skulle vara med i en modevisning för Love Forever som hölls på Strandbryggan i Stockholm med en massa offentliga ansikten som modeller. Jag hade hand om smink och hår på Parneviks och looken skulle vara bohem – jag älskar ju den looken 🙂

Här flätas det småflätor i håret 🙂

Här är hela gänget sminkade och stylade 🙂 Jag har den rosa linne tshirten från Femme collection på mig, har den i andra färger också – älskar den. Det är rea nu på sidan så skynda fynda!!

Även urgulliga Mia var på plats 🙂

Efter detta åkte jag direkt till TV4 och jobbade till 01.30 i natt.. Jag har jobbat lite med Fotbolls VM och pga tidsskillnaden blir det lite sena nätter med det är helt ok 🙂 Hanna Marklund är en av programledarna och här sminkar jag henne inför en av sändningarna.

Den rosa blusen jag har köpt på Zara och den har blivit en stor favorit, måste kolla om den finns i flera färger. 🙂

Efter nattens jobb så satte jag mig tidigt i morse på tåget norrut och på mig hade jag ett annat rosa plagg(!) haha från Femme Collection 🙂 Collagetröjan och baggy jeans – perfekt reseoutfit. Sätet bredvid mig var ledigt hela resan så jag la mig tvärs över och sov nån timme – så skönt! Hoppas jag inte snarkade..

 

Kommentera