Here comes the bride..!

Min morgon startade på ett hotell i Stockholm city där jag sminkade en brud som ska gifta sig idag och hennes tärna. Tärnan som heter Anna har jag gått i skolan med i Leksand där jag pluggade till dekoratör för tusen år sedan 🙂 Vi hade inte setts sedan dess så det var ett kärt återseende 🙂 Det är hennes kusin som ska gifta sig idag.

Här är tärnan Anna innan smink och hår.

Här är hon efter smink och hår. (Det är solen som skiner på halsen ;))

Sminket uppdukat 🙂

Sen var det dax för bruden – Maria att få smink 🙂 Här är hon före.

Här är hon efter smink 🙂

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nu ska jag tvätta penslarna och åka till nästa jobb – TV4 🙂

4 reaktioner på ”Here comes the bride..!

    • Oj det är så många olika produkter så jag kan inte återge alla men om det är något specifikt du undrar över så kan jag hjälpa dig.

Kommentera