Budgetfavorit – Rasberry Miracle Lip Sorbet!

Jag har ju berättat om Lumenes foundation som är en stor budgetfavorit. Dom har även fina prisvärda läppglans. Älskar dessa läppglanspennor – Rasberry Miracle Lip Sorbet som är lätta att använda och ger fin färg. Finns i 12 färger om jag inte mins helt fel. Vi har dessa på SVT och jag använder dom på många gäster och programledare. 🙂

Produktinfo: Raspberry Miracle Lip Sorbet är en läppglanspenna med fyra fantastiska egenskaper i en: läppenna, färg, glans och vård. Tack vare den skruvbara pennan behöver Rasberry Miracle Lip Sorbet inte vässas utan vrids enkelt upp och ner, vilket håller pennans udd perfekt vass. Den känns mjuk och krämig på läpparna, ger en optimal mängd färg samt vårdar och återfuktar läpparna. Den är praktisk att ha med sig i väskan för att kunna applicera mer vid behov. Rasberry Miracle Lip Sorbet innehåller Nordisk hallonfröolja som vårdar läpparna. Innehåller inte parabener. Skruvbar penna som inte behöver vässas.

Pris: 109kr

Kommentera