Bästa brun utan sol produkten!

Jag fullkomligt hatar doften (stanken) av brun utan sol, både på mig själv och andra. Den är förfärlig tycker jag men för nått år sedan så fick vi lite ST. TROPEZ produkter till TV4 och jag måste säga att denna är den bästa jag har testat.

Dom flesta luktar rätt ok när man luktar ur flaskan men så fort den börjar verka mot huden så kommer stanken som får mig att vilja kräkas typ haha. MEN denna produkt har någonting i sig som tar bort den klassiska brun utan sol doften till 70% så till och med jag kan använda den 🙂

Ska hem till Hannah på charterfest på lördag (ska bli såååå kul) så jag vill få lite solbränna till dess så då passar denna perfekt då jag vägrar sola solarium 🙂

4 reaktioner på ”Bästa brun utan sol produkten!

  1. Oh jag tycker detsamma. Den där lukten är inte god alltså.
    Har du testat både den ljusa varianten och den medium/dark. Vad rekommenderar du till en som har rätt ljus hy. Blir det en någon färg av av den innan alls?

    • Haha nä den är förfärlig den där doften 🙂 Jag har bara testat medium dark och tycker den ger en fin färg men är du superljus så skulle jag ta den ljusare. Ha en härlig fredagskväll! Kram kram!

  2. Jättetack för svar. Behöver en nu när solen börjar titta fram. Hittade den på Apoteket idag! Ljus får det bli då!

    • Varsågod! 🙂 Lycka till! Peela kroppen innan och se till att det inte blir randigt. 🙂

Kommentera