Sommarpratarna i P1!

I dag presenterades årets sommarvärdar för Sommarpratarna i P1. Har ni hunnit se vilka som ska prata i år?

Min kollega Anette frågade om jag ville jobba med henne på detta event och självklart ville jag det 🙂 Fullkomligt älskar detta radioprogram!

Vi var på plats för att pudra på alla värdar innan presskonferensen och alla bilder som skulle tas. Vi hade ca 1 minut per person så dom var tillsagda att komma färdigsminkade så såg vi till att pudra näsan på dom precis innan det var dax att fotas.

Jag hann inte fota så mycket men hittade lite bilder på Instagram till er 🙂

Här är min härliga kollega Anette och ja – vi stod utomhus och sminkade i stormen och kylan haha, det var sååå skönt att komma in i värmen sen 🙂 Bilden ser väldigt somrig ut men tro mig, det var kallt som bara den, dunjackan åkte på efter bilden togs haha 🙂

Precis bakom oss som ni ser så skulle porträttbilderna tas, här ser ni Lena Olin försöka hålla värmen 🙂 En och en på löpande band kom dom allihop för snabbpiff innan fotot skulle tas.

Ser ni någon favorit? 🙂 HÄR kan ni se alla värdar för årets Sommarpratare.

Kommentera