OGX – fantastiskt schampo och balsam!

Första gången jag kom i kontakt med detta schampomärke var i augusti ifjol när jag var i LA, jag gillade det så mycket att jag köpte med mig hem till och med 🙂

Nu till min förtjusning så har Apoteket Hjärtat tagit in detta, heja!! Sist hade jag OGX Brazililan Keratin schampo och balsam som jag älskade men nu ville jag testa något annat så jag köpte detta – coconut! Med tanke på att sommaren vägrar infinna sig så förstärker jag känslan av sommar med denna doft 🙂

Produktinfo: Näringsgivande och skonsamt schampo som ger håret styrka och tillför fukt. Krämig formula med en blandning av stärkande äggproteiner, återfuktande kokosolja och näringsrik kokosmjölk. Håret blir härligt silkeslent och glansigt. Mild kokosdoft. Fri från parabener. Parfymerat. 385 ml.

Pris: 119kr (säljs nu till 20% billigare till klubbmedlemmar 95kr)

Från min LA resa köpte jag även med mig denna från samma serie – älskar den!

Produktinfo: Reparerande hårserum för skadat och frissigt hår. Innehåller kokosolja som skyddar mot dagligt slitage och reparerar kluvna hårtoppar. Fri från parabener. Parfymerad. 118 ml.

Pris: 119kr även den till klubbpris nu – 95kr

Till detta så använder jag Kevin Murphys beachhair spray som även den doftar coconut haha 🙂

6 reaktioner på ”OGX – fantastiskt schampo och balsam!

  • Hahaha 🙂
   Åh så skoj att du uppskattar mina tips, det glädjer mig!
   Ha en fin kväll!
   Kram!

 1. Älskar kokos!! Tack för tipset!! Använder också beachspray från Kevin Murphy, älskar det! Men hörde att det skulle utgå, något du hör??

  • OH NO, vad säger du – det hoppas jag verkligen inte att den ska då jag älskar den. Ska kolla upp det genast 🙂 Kram!!

Kommentera