En av mina favoritprodukter!

Ni som följt mig ett tag vet ju att jag inte gillar puder, undviker detta så gott det går. Tycker det är mycket finare med en hud som har lite lyster. Men ibland på jobb samt privat så använder jag mig av denna underbara produkt ifrån MAC för att matta ner ansiktet 🙂

Produktinfo: En creme med mattande effekt som fungerar som ett puder. Denna produkt ger skimmer, minskar glans och ger en slät mjuk finish. Kan användas på bar hud eller över foundation.

Pris: 200kr

6 reaktioner på ”En av mina favoritprodukter!

 1. Tack för tipset, jag gillar inte heller puder men ska testa den här. Tänkte kolla om du har något tips på märke på makeup som är prisvärt i USA. Vad ska man satsa på att köpa med sig när man är där? Ha en härlig helg!

  • Hej! Det beror lite på hur dollarn ligger men kolla in Lorac, Nars, MAC, Benefit, Smashbox bl.a 🙂 Kram!

 2. Åhå, jag trodde puder behövdes för att sminket skulle sitta ”hela dagen”. Är det inte så, alltså? 🙂

  • Jo du har helt rätt men jag är väldigt sparsam, lägger ytterst lite. 🙂 Min makeup sitter fint utan en massa puder. Brukar se till att T zonen är matt men resten får gärna ha lyster. 🙂 Kram!

 3. Kan detta var det jag letar efter tro.. Jag blir alltid så fet i hyn, det är liksom ingen lyster utan det skiner som från ett blankpollerat huvud.. Vore nice med tips på hur jag kan få någon magisk produkt som tar bort detta elände. Spelar liksom ingen roll om jag har smink eller inte…. 🙂 kram!

  • Vad använder du för ansiktstvätt? Har du en anpassad för din hudtyp? Likaså ansiktskräm?

   Testa och se om detta kan vara ett komplement och testa även blotingpaper som är ett papper från MAC som du kan dutta på ansiktet underdagen och den suger upp oljan 🙂

   Kram kram!!

Kommentera