Videoinspelning dag 3 med Eric Saade!

Här kommer en bildbomb som jag lovade er med bakom kulisserna från Eric Saades musikvideoinspelning 🙂 Igår morse åkte vi till Dalarna för att filma sista dagen med Eric, en otroligt rolig och fin dag! Det regnade hela vägen dit men så fort vi klev ur bilarna så sken det upp 🙂

Är så glad att jag fick jobba med denna talangfulla, roliga, energiska, och fina kille.

Vi började med att sminka så fort vi kom fram 🙂

Mellan tagningarna så passade vi på att roa oss med att åka longboard, det var många år sedan jag stod på en bräda sist men takterna satt i 🙂

”Man blir som dom man är med” Vi skrattade gott åt våran outfit, sneakers, slitna jeans, grå collagetröja, grön jacka haha.

We ride in style, nedcabbat såklart 🙂 Jag lite för exalterad för mitt eget bästa, vi kallade oss för Thelma och Louise 🙂

Touchup på sminket ute i naturen 🙂

Satte mig i en teambil och vilade lite, fick sällskap av denna 6 månaders valp som hade svårt att hålla ögonen öppna och till slut la sig ner i mitt knä och sov, så mysigt 🙂

Dom här tjejerna ♥ Jennifer från skivbolaget och Linda som är stylist – så himla skoj vi har haft dessa dagar. Toppentjejer!

Haha, lite oklart men fick feeling och började dansa till låten som spelas in i bakgrunden och jag lovar er att ni kommer göra detsamma när ni hör den 🙂

And that`s a wrap som vi säger 🙂 Nu är det bara att vänta tills videon är klippt och färdig.

Edit: En rolig sak: Jag och Jennifer satt och undrade hur Eric såg på oss, är vi tanter i hans ögon? Var tvungen att fråga honom (då jag själv tycker vi är ”jämngamla”) Ser du oss som tanter Eric? Nej men som typ mammor svarade han hahahaha, ibland inser man inte hur gammal man är. Kniven rakt i hjärtat 😉

Hoppas ni tyckte det va skoj att hänga med lite bakom kulisserna 🙂

2 reaktioner på ”Videoinspelning dag 3 med Eric Saade!

  1. Så mycket roliga bilder att få se från det jobbet, så otroligt varierande uppgifter och olika människor du får träffa i jobbet 🙂

    Haha, ja, jag kan känna igen det där (med sista kommentaren från Eric). Tycker inte att jag är så mycket äldre än 20-25 åringarna, men om man lyssnar på olika tjejer och killar prata med varandra kan jag plötsligt känna mig liiite äldre än så 🙂

    Kram på dig!

Kommentera