Hannah bjöd in till årets roligaste fest! Bildbomb!

Vaknade i morse med kramp i käkarna – skrattade så mycket igår 🙂 Vilken kväll det var, årets roligaste fest!! Fina Hannah hade ordnat en storslagen fest. Vi möttes upp på Nobis Hotel där vi bjöds på bubbel och vin från Rotari, vi åt gott och fick shoppa kläder från Hannahs kollektion Femme – collection, (det är jag som har sminkat och gjort hår på modellen 🙂 Om det kan ni läsa om HÄR.)

Vi tar kvällen från början. Funderade på vad jag skulle ha på mig, men det blev denna gröna byxdress.

Sen åkte jag till Nobis och möttes av detta girlpower gäng! 🙂 Många av dom träffade jag för första gången men jag hoppas verkligen jag får umgås med dom igen, fantastiska tjejer!

(Några av bilderna är lånade av Niiinis och Malin.)

Niiinis känner säkert många av er Femmeläsare igen då hon bloggade här förut, det var första gången vi sågs men klickade på en gång ♥

Hannah presenterar den fina kollektionen 🙂

Här provas det kläder för fullt 🙂 Ni måste kolla in dom, fantastiska baskläder!

Sen var det dax för nästa överraskning, vi klädde på oss och promenerade mot Dramaten och där stod Hannahs man Peter med Femme bussen och väntade på oss 🙂 (Min gröna dress syns haha)

Denna buss var såååå snygg!! Skulle kunna flytta in där typ 🙂 Vi sjung, dansade, skrattade, pratade och hade sååå skoj medans Peter skjutsade runt oss (stackarn haha) Drack även den godaste drinken jag någonsin druckit – kommer bli en stor favorit i sommar. Rhuby heter den och kolla in flaskan – så snygg!

Efter bussturen begav vi oss till Riche en sväng men där fick kameran stanna i väskan 😉

Stort tack alla tjejer för en kväll jag aldrig kommer glömma!!

 

4 reaktioner på ”Hannah bjöd in till årets roligaste fest! Bildbomb!

Kommentera