Plåtning med Hugo och Paula för Loppimagasin!

Igår blev en lång men väldigt rolig jobbdag, 09.00 – 22.30 Två jobb stod på schemat 🙂 Plåtning och tv.

Först ut var ett jobb för Loppi magasin! Det var Hugo och Paula som fotades med deras dotter. Vi sminkade och stylade på Loppis kontor och sen tog vi oss till Humlegården för själva fotograferingen, så här såg det ut bakom kulisserna:

Här blir Paula intervjuad samtidigt som jag sminkar henne 🙂 Hon hade rakt hår men vi bestämde oss för att locka håret med en tjock locktång och sen rufsade vi till lockarna så dom inte blev för ”perfekta”. Som alltid måste lockarna svalna innan ni rör vid dom annars blir håret spikrakt på en gång, samt viktigt att använda rätt produkter till håret!

Hahah, titta nere till höger på bilden, deras underbara dotter tittar storögt på och passar även på att måla läpparna lite 🙂 Såå söt!!

Sen var det dax för Hugo att få lite smink 🙂

Stylist var duktiga Nina! Fotograf var duktiga Petra!

Efter en härlig förmiddag i solen med detta gäng så promenerad jag bort till SVT och jobbade till 22.30.

Idag hörrni, idag väntar något skoj, Hannah kom förbi mig i förra veckan med en inbjudan till fest. Full rapport kommer i morgon 🙂

4 reaktioner på ”Plåtning med Hugo och Paula för Loppimagasin!

  1. Så fin sminkning och frisyr, men hon måste vara otroligt vacker både med och utan smink så du hade förmodligen goda förutsättningar 😉 Kul jobb att få vara på kan jag tänka mig! 🙂

    Kram kram

Kommentera