Mitt favorit rouge!!

Åh som jag älskar detta rouge ifrån Elizabeth Arden – krämrouge såklart! Vid det här laget vet ni att jag älskar krämprodukter 🙂 Färgen är gudomlig och den är en stor favorit både på mig själv samt mina klienter!

Namn: Ceramide Cream blush nr 2 PINK

Pris: 385kr

 

5 reaktioner på ”Mitt favorit rouge!!

  1. En fråga som inte alls har med rouge att göra. Skulle du kunna göra nån slags tutorial på ögonbryn på någon som verkligen inte har några? För oss med riktigt gles hårväxt är det inte ”bara att dra med lite skugga och voilà har vi snygga bryn”. Alla guider som finns (vad jag kan hitta) är med folk som ser ut som Cara Delevigne redan från början. Inte lika samma alls som att måla bryn där det finns mer hud än strån.

    • Kolla in Anastasias produkter för ögonbryn, hon är ögonbrynsguru nr 1 i USA. 🙂 Dom är outstanding. Hon har dessutom mallar man kan använda sig av för att fylla i brynen efter sin form. Kram!

  2. Jag är inne på att testa Pomaden från Anastasia. Mallarna är inget för mig dock, har ansikte litet som på ett barn och brynen är lika små dem, haha..!

Kommentera