Därför köper jag aldrig billiga ögonskuggor!

”Man får vad man betalar för” har ni säkert hört och det stämmer verkligen vad gäller ögonskuggor. Billigare märken tenderar att ha alldeles för lite pigment i sina skuggor.

Ska visa er ett exempel!

På vägen till en plåtning igår så smet jag in på Kicks och köpte en palett ifrån Smashbox som jag varit sugen på ett tag. Smashbox Full Exposure! Kostar 380kr

När jag kom hem så hängde det lite påsar på dörren med olika pressutskick, bla denna palett ifrån Maybelline som heter The Nudes! Kostar 169kr

Jag tog en pensel och testade några av skuggorna på armen i samma ljus och samma pensel så ni kan se skillnaden. Ingen primer under någon av skuggorna.

Först ut Maybellines skuggor:

Här är Smashbox:

Ja ni ser ju själva.. Ni som inte tycker ni får till snygga sminkningar – satsa på BRA smink och BRA penslar, det gör stor skillnad, jag lovar!

2 reaktioner på ”Därför köper jag aldrig billiga ögonskuggor!

  1. Intressant jämförelse! Har du några andra märken du rekommenderar förutom Smashbox när det gäller ögonskuggor? Och vilka är dina favoriter när det gäller penslar? Jag är inte så kunnig om penslar men har nyligen sett att märkena Real Techniques och Ecotools dyker upp lite överallt. Är det några märken du känner igen?

    • MAC är jättebra! Inte för intet i stort sätt alla makeupartister sminkar med deras skuggor 🙂 Penslar likaså, MAC har jättebra penslar som håller lääänge om du tar hand om dom. RT är inte i samma klass som MAC och ET har jag inte testat men jag tror inte dom håller samma klass som MAC.

Kommentera