Smashbox primer!

Använder ni primer under eran makeup? Tycker du att sminket ”rinner av” under dagen och ögonskuggan ser inte lika fin ut på kvällen som den gjorde när du sminkade dig på morgonen? Om du inte använder primer så kan svaret vara där!

Jag använder alltid primer under foundation och en specifik primer till ögonskuggor. Jag har testat en hel del med varierande resultat men jag återkommer alltid till Smashbox. Denna är en favorit som har funnits i min sminkväska i många år. Älskar den!

Produktinformation: En primer som gör din hy jämn och perfekt inför applicering av foundation. Sammetslen, ofärgad, lätt formula som hjälper till att minska synligheten av fina linjer och porer och gör att hyn ser sammetsmjuk ut. Kan användas enbart eller under foundation. Förlänger hållbarheten av din makeup. Innehåller A och E-vitamin, druvkärnsextrakt samt grönt te. Oljefri.

Pris: 290kr

Under ögonskuggorna använder jag denna:

Produktinformation: Testad i studion och det verkliga livet. En ögonskuggsprimer som hjälper ögonskuggan att sitta på plats i 24 timmar, samtidigt som den återfuktar. Ger ett fantastiskt resultat. Ta på ett tunt lager, vänta 30 sekunder och ta sedan på ögonskuggan.

Pris: 190kr

Smashbox Cosmetics är ett studiomärke från glamorösa Hollywood. Produkterna tas fram av makeupartister, fotografer och modeller som jobbar på legendariska Smashbox Studios i Los Angeles.

Vad använder ni för primer? 🙂

4 reaktioner på ”Smashbox primer!

 1. Vad använder jag för primer? Jo, billiga primers!
  Har haft Sephoras egna, Kicks egna (både den genomskinliga och den blå med fukt) samt Bare Minerals primer. Märker ingen skillnad på dessa budgetalternativ.
  Tar gärna emot tips på fuktgivande primers då jag är torr så det stramar. (Har självklart hudvård för det, men inget har hittills avhjälpt problemet helt)

  • Tror dessvärre inte primer med fukt hjälper om du är så torr men Laura Mercier har en som är bra, använder du serum? Vad använder du för hudvård och hur gör du steg för steg? Om det inte blir bättre så har du fel hudvård. Primer är ju inte hudvård på det sättet utan det hjälper mera huden att förbereda sig för makeupen. 🙂

 2. Hoppsan..avslöjad INGEN primer här inte. Suck jag vet att jag borde denna 42 åriga hud behöver säkert det men ännu en produkt att lägga på. Är dock glad att jag hittat mineralpuder i alla fall 🙂
  Bra inlägg om ögonskuggorna!! Kanske de billigare kan funka till vardags om man har en primer.

  • Jag skulle inte köpa den billiga alls, bättre att satsa på en bra produkt du kan ha alla dagar i veckan 🙂 Tack, kul att du gillade inlägget 🙂

Kommentera