Loppi event – Vårpepp! Modevisning!

I går jobbade jag på ett event som Loppi hade – Vårpepp! Jag var där med en kollega och sminkade för en modevisning som me&i stod för. 9 härliga bloggkvinnor skulle piffas till och ett och annat barn även så 🙂

Vår egna Fnulan tog lite bilder som hon skickade till mig, hon var även en av de som gick visningen 🙂

Fnulans dotter Mira aka Läppstiftstjuven ville såklart ha läppstift på sig, rosa. 🙂 Sötunge!

Sen ville hon gäääärna ha lite lila ögonskugga också och självklart fick hon det 🙂

Hannah var på plats med Femme Collection 🙂 Fnulan var så söt att jag ville äta upp henne hehe.

Vi hittade även vår gamla bloggkollega Annika, gillar henne!

Fick min hud kollad hos Lloyds apotek och min fuktbalans var strålande 🙂 måste vara mina underbara hudvårdsprodukter som gör susen 🙂 Tack för det. Det lönar sig att satsa på bra hudvård!

På plats var även härliga PT Lofsan som snackade träning och sin nya bok! Åh så jag skulle vilja träna med henne. Har gjort en plåtning med henne (finns i bloggen) och soooom jag gillar na, underbar! 🙂

Här är visningen i full gång 🙂

En superrolig dag med massa härliga kvinnor!

Avslutar med en bild på mig som Fnulan tog!

Eller hörrni, ni som bor i Stockholm, har ni varit i Kungsträdgården och sett de fina körsbärsträden? Jag har missat dom i så många år men förra helgen var jag och en kompis där och föreviga ögonblicket 🙂

Nu ska jag snart åka och jobba på 4an! Ha en härlig söndag! ♥

Gud så jag uppskattar när ni skriver, ställer frågor, lämnar en kommentar och hjälper till att hålla bloggen levande, jag uppskattar det så mycket! Tack fina ni för all kärlek jag får ifrån er!

Kommentera