Hår inspo – how to!

Ni vet väl att jag har bjudit på en hel drös med ”how to”  (steg för steg) vad gäller frisyrer här i bloggen 🙂 Det är bara att söka i arkivet så kan du kolla runt och hitta bl.a dessa frisyrer samt en hel del inspiration vad gäller hår som jag gillar!

3 reaktioner på ”Hår inspo – how to!

 1. Åh jag älskar dina ”how to” inlägg! Ska faktiskt ta och kolla igenom dom nu efter en enkel men fin frisyr (jag är kass på att fixa håret) som jag kan ha på lördag när vi har dop för våran minsting. Vi ska nämligen överraska alla och gifta oss när dopet är över så frisyren ska inte vara typiskt ”bröllopsfrisyr.” Tror att jag fastnat för dom lösa flätorna på varje sida som man fäster i bak, har du nåt tips på vad man kan fästa dom med? Kram 🙂

  • Va skoj att höra att det uppskattas, tusen tack!
   Va härligt med dop och bröllop på samma gång! All lycka till!
   Är det den då jag har blommiga armar på jackan du menar? Den fäste jag ihop flätorna med en genomskinlig ”tandläkarsnodd” och sen tog jag några hårnålar för att hålla den på plats 🙂

   Kram kram!

Kommentera