TÄVLING!! VINN PRODUKTER FRÅN SCHOLL!!

Här kommer en tävling i samarbete med Scholl! Den vill du inte missa, lycka till! Tävlingen avslutas på fredag kl 12.00

Ge dina fötter en gnistrande start på våren med en professionell hemmabehandling. Scholl släpper nu ytterligare en innovation inom fotvård  –  Velvet Smooth med diamantkristaller.

”Diamonds are a girl’s best friend” – och nu även dina fötters bästa vän. Diamantkristaller är ett av världens hårdaste naturmaterial och är kända för sin exfolierande effekt som ofta används i skönhetsprodukter och kosmetika. Scholl har nu tagit fram ytterligare en innovation inom daglig fotvård – Scholl Velvet Smooth med diamantkristaller. Produkten har slippapper med diamantkristaller i tre utföranden: grov, medium och fin, för att på bästa sätt kunna passa alla individuella behov och samtidigt ge maximalt mjuka fötter vid behandlingen. Tillsammans med den uppgraderade Velvet Smooth Diamond Crystal lanseras också en helt ny produktserie om fyra produkter som  ger dig professionell fotvård hemma .

Nu har du chans att vinna detta fantastiska kit från Scholl!

Lämna en motivering till varför du ska vinna samt svara på frågan här nedanför. Scholl bestämmer vinnaren.

Vad består rollerhuvudet av?

1 Sandpapper
2 Diamantkristaller
3 Stål

Tips för fina fötter i fem steg: 

1. Slipa försiktigt bort hård hud med nya Scholl Velvet Smooth Diamond Crystal och ge fötterna det lyft de behöver.

2. Efter att den hårda huden har slipats bort kan du luta dig tillbaka med fötterna i Scholl Velvet Smooth fotbad som tar bort de sista hudflagorna och är både rengörande och avslappnande.

3. Applicera Velvet Smooth intensivt serum som är en uppfriskande och återfuktande kur, perfekt för extra torr hud.

4. Använd sedan Scholl Velvet Smooth dagkräm som absorberas på enbart 60 sekunder och bildar ett tunt lager som håller fötterna mjuka och fräscha resten av dagen.

5. Under nattens vila kan Scholl Velvet Smooth nattkräm appliceras för en perfekt återhämtning för fötterna.

 

Gör steg 1-3 när du vill avlägsna hård hud från fötterna, steg 4-5 används med fördel som en del av din dagliga fotvårdsrutin för att få silkeslena fötter.

Åter igen, lycka till! 🙂

31 reaktioner på ”TÄVLING!! VINN PRODUKTER FRÅN SCHOLL!!

 1. Hej!
  Är gärna med.

  Rollerhuvudet består av
  diamantkristaller.

  Spruckna och torra fötter är vad jag lider av efter den långa vintern. Om jag vinner Scholls fantastiska kit , kan jag garantera att mina fötter är fina och fräscha till sommaren.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 2. Svar: 2 Diamantkristaller

  Jag har alltid tyckt att mina fötter att klumpiga och ganska fula, men med åren har jag insett att de kan vara riktigt fina om de bara är välskötta! En fotfil som gör jobbet enklare och bra produkter vore toppen inför sommaren!

 3. Svar. Diamantkristaller.

  Löparfötter, trötta och slitna efter många års mil och slit. Graviditet som gjorde att fötterna vart större och fick knölar. Mina fötter skullle må som en prinsessa och jag skulle flyga mina löpsteg.

 4. Hej Kicki. Tack för en fin blogg. Vad roligt det vore att få vinna detta fotpaket. Jag arbetar heltid, bor i ett nybyggt hus, har precis öppnat firma, springer fyra dagar i veckan och är tvåbarnsmamma. Mina fötter är minst sakt välanvända men jag älskar mitt fartfyllda liv. Hoppas på en vinst så jag kan unna mig och mina fötter lite egentid. Kramar

 5. Hej!
  Rätt svar är: Diamantkristaller

  Jag vill gärna vinna setet, eftersom mina fötter just nu är hemska efter vintern. Jag skulle verkligen behöva fixa till fötterna, men då jag har fotfobi t.o.m mot mina egna fötter, blir det inte så lätt (jag vet, löjligt men sant)

  mvh Anna

 6. Svar:Diamantkristaller

  Jag ska gifta mig i sommar och skulle gärna vilja vinna så även mina fötter kan få vara outstanding

 7. Diamantkristaller :)) fötterna prioriteras sällan och jag unnar dem ingen omvårdnad och kärlek! Med detta set skulle det bli ändring på detta!

 8. En trött och sliten kropp behöver omvårdnad från tå till topp! Med detta set kan jag ge fötterna omvårdnad och kärlek utöver det vanliga! Rätt svar:: diamantkristaller

 9. 2 Diamantkristaller!

  Tänk så mycket mina fötter kämpar,
  trångt och varmt och inget dämpar..
  Det duger inte att enbart ta ett bad
  mina fötter behöver knådas med rejäla tag!

  Kram Maria

 10. Rätt svar är diamantkristaller.

  Jag hoppas vinna eftersom mina fötter är riktiga sorgebarn. Förhårdnaderna växer till över natten känns det som och jag filar, filar och filar. Torra är de också så de kräver ständig fukt. Eftersom jag tränar bodybalance, visar jag ofta de små raringarna och då vill jag inte bara att de ska arbeta med mig utan också se fina ut. En vinst skulle alltså komma mycket väl till pass!

 11. Rollerhuvudet består av diamantkristaller.

  Jag skulle bli så glad om jag vann! Efter en lång graviditet i vinter och vår har mina fötter verkligen tagit stryk! Och att boka in en fotbehandling ligger verkligen inte högst på priolista när bebisen har kommit (han kan komma vilken dag som helst nu).
  Därför skulle detta kit vara perfekt för en nybliven 2-barnsmamma som gärna vill kunna visa fötterna i sandaler i sommar!

 12. Hej Kicki.

  Rätt svar är diamantkristaller.

  Tack för en fin blogg. Vad roligt det vore att få vinna detta fotpaket. Jag arbetar heltid, bor i ett nybyggt hus, har precis öppnat firma, springer fyra dagar i veckan och är tvåbarnsmamma. Mina fötter är minst sakt välanvända men jag älskar mitt fartfyllda liv. Hoppas på en vinst så jag kan unna mig och mina fötter lite egentid. Kramar

 13. Svar: Diamantkristaller.

  Jag har lite komplex för mina fötter, vore underbart att få pyssla om dem med Scholls produkter så de blir så fina de kan bli.

 14. Svar: Diamantkristaller

  Mina fötter bär mig överallt dit jag springer eller går.
  Efter en slitsam vinter ser man hur dåligt dom mår.
  Kunde man ett sånt här kit få vinna,
  skulle mina fossingar snart börja spinna!!

 15. Rätt svar är Diamantkristaller
  Jag har alltid haft komplex för plast fötter som mina vänner kallar mina hårda smått äckliga fötter.
  Jag skulle så gärna vilja testa detta kitet, kanske kan det bli mina fötters räddning och då kan jag äntligen få en fotmassage av min man och visa mig i sandaler utan att skämmas ögonen ur mig.

  //Anna

 16. Svar: Diamantkristaller.

  Nu när sommaren är på väg och fötterna vill ut och lufta sig vore det trevligt om man kunde få visa upp ett par fina välvårdade fötter istället för ett par torra, hårda och äckliga fötter.

 17. Diamantkristaller

  Med en dålig rygg kan jag helt enkelt inte fila mina fötter ”för hand”, och gå på fotvård finns varken pengar eller tid till så ofta. Detta hade gjort det enklare för mig att fixa fina fötter hemma.

 18. Svaret är 2, Diamantkristaller!

  Jag skulle SÅ gärna vilja vinna Velvet smooth, har gått och suktat efter den och känt att den där borde alla få äga. Mina stackars fossingar skulle bli överlyckliga över lite omtanke och kärlek. Sen skulle jag väldigt gärna ta några tag på min killes hälar också…

 19. Hej!
  Mitt svar är: diamantkristaller.
  Har snustorra, bleka och fula fötter som verkligen drömmer om omtanke och lyx. Fötter som jag glömmer och gömmer i strumpor och skor.

 20. Diamantkristaller.

  Jag är oerhört bra på att ta hand om mitt ansikte varje dag. Det tvättas, smörjs, skrubbas, sminkas och sköts om på alla möjliga sätt med alla möjliga produkter. Resten av kroppen får också sitt med smörj och skrubb då och då. Men de stackars små fötterna som ska bära mig genom hela livet. De tar jag aldrig hand om. Nu är det dags att sätta dom i fokus och ge dom den behandling de såväl förtjänar!

 21. Är så usel på att ta hand om mina fötter så jag skäms!! Skulle verkligen behöva bra produkter!!
  Svaret är diamantkristsller

 22. Svar: diamantkristaller

  Vore så lyxigt att vinna det här fotvårdspaketet. Jag jobbar inom restaurangbranschen och sitter inte på rumpan många minuter under mina långa arbetspass. Jag går miltals varje dag och fötterna får ”ordentligt med stryk” och absolut inte den vård och omtanke som de förtjänar.
  Med den härliga försmaken på sommaren vi haft de sista dagarna inser man att det faktiskt snart är dags att ta av strumporna också. Då vill man såklart ha dessa silkeslena och fräscha fossingarna som man får efter att ha använt Scholls fina produkter. Verkar väldigt genomtänkt och förebyggande för de flesta behov.

  Stor kram och tack för alla tips och steg för stegbilder mm.

 23. Diamantkristalller

  IDAG blev det vår på riktigt! Det betyder att strumporna åker av och fötterna glider i ett par ballerinaskor istället för kängor! Underbart! Njutbart varje minut! Sorgligt nog ser fötterna sorgsna och bortglömda ut. Instängda en hel vinter…..nej det måste bli ändring! Nu ska fötterna tas omhand med omsorg! Vore så tacksam för hjälp från Scholl!

 24. Svar. 2. Diamantkristaller.

  Jag har i hela mitt liv haft problem med fötterna, dom är aldrig fina! Förhårdnader som slipas ner då och då men är tillbaka på nolltid igen. Skulle vilja gå på fotbehandling men vågar inte för att jag tycker att det är pinsamt. Med detta kit skulle jag ju kunna få fina fötter hemma! Hoppas verkligen på tur.

 25. Som du skrev ”Diamonds are a girl’s best friend” . Svaret på frågan är: 2, diamantkristaller.
  Hade blivit överlycklig för detta kitt. Jag sommarjobbade på ett ställe i somras son gjorde att mina fötter blev dåliga. Jag arbetade i blöt miljö och fick inte rätt sort skor förens de sista dagarna för den miljön. Jag har fortfarande inte fått ”rätt” på de. I sommar ska jag tbx till samma jobb och det hade varit perfekt med detta kitt så jag kan pyssla om mina fötter emellan åt. För ärligt talat så skäms jag över att visa mina fötter nu. Hade varit så kul att följa förvandlingen med detta kitt.

 26. Svar: Diamantkristaller!
  Det vore underbart att vinna ett set, att gå på fotvård är både dyrt och tidskrävande, vi har en kommande student framför oss med allt vad det innebär av planering, inköp, balklänning, studentklänning, hårfix, planering av mat, tårta, dukning you name it! Kostar en slant, och jag önskar såklart ha finfina fötter till den stora dagen!
  Kram kram

 27. Rätt svar: Diamantkristaller.

  Just fotvårdsprodukter är tyvärr något som jag prioriterar bort då den skrala kassan får mig att noggrant välja ut vad jag vill kosta på min kropp. Vilket alltid slutar med att jag på sommarn skäms över mina fötter och gömmer dem under badlakanet. Så tänk att få vinna dessa produkter och i år kunna få ha fräscha och fina fötter OVANFÖR badlakanet…tummen upp för det!

  • Tomas

   Diamantkristaller

   Skulle vara skönt o skonsamt att få vinna detta set eftersom man jag kan vårda minna fötter gott o väl speciellt när man går så mycket

 28. Oooh en tävling för mig! Svaret är diamantkristaller 🙂 Min motivering till att vinna är att jag ska snart gifta mig med mitt livs kärlek och då planerar man hår, smink, kläder, hud och naglar, men FÖTTERNA?! Man får ju inte glömma fötterna! Det klart att dom också ska vara fina på bröllopsdagen ♡

 29. Hej!

  Rätt svar är diamantkristaller.

  Jag är slarvig att ta hand om mina fötter.Tänker att de syns ju inte så mycket, men de får ju jobba hårt varje dag och nu fick jag lite dåligt samvete, Suck!!
  Mina barn tycker jag har häxfötter 🙂 Tänk va toppen det vore att få mjuka prinsessfötter.
  Glad Sommar!

  • Hej! Detta är en gammal tävling som du har hittat, den är avslutad sedan länge. 🙂

Kommentera