Swedish beauty and cosmetics awards 2015!

I går hölls Swedish beauty and cosmetics awards 2015 av stapeln. Jag kunde dessvärre inte gå då min väckarklocka stod på 04.00 i morse för jobb på morgon TV. Attans!

Har kollat in vinnarna, håller inte med om allt men här är några av mina egna favoriter som vann 🙂

Årets Nagelprodukt

Motivering: Som vi älskar produkter som förenklar livet. De här fiffiga dropparna, som får färgen att torka på sekunden, gör det plötsligt möjligt att ha snyggt lackade naglar även för dig som alltid är på språng.

Årets Mascara över 180kr

Motivering: I en elegant hylsa döljer sig en fantastisk formula som ger en omedelbart blickfångande effekt redan på första försöket. Vi älskar dessutom att den lätt glider av med hjälp av bara lite ljummet vatten.

Årets Kroppsvård under 150kr

Motivering: Riviga fötter blir härligt babylena efter närkontakt med denna smöriga, örtdoftande välgörare. Cirkeln sluts när nutida krav på effektivitet möter apotekarkunskap från förr.

Årets Läpprodukt under 180kr

Motivering: Ibland vill vi bara ha en produkt som FUNKAR. Därför är det så härligt att hitta en skön konsistens, en smart förpackning och en effektiv ingredienslista i en och samma tub. Det här är vinnaren på allas läppar!

Årets Mascara under 180kr

Motivering: Med sin konformade piggborste fångar den här lättanvända mascaran tag i varje frans och ger en riktigt intensiv blick – som om den var skräddarsydd för att framhäva just dina ögon.

Årets Schampo & Balsam Frisör

Motivering: Här är trösten för tunt, håglöst hår som alltid faller platt. Produkterna aktiverar hårbotten, stimulerar rötterna och pumpar upp en maffig volym som varar. En duo med många facetter, minst sagt!

Vill du se alla vinnare kan du läsa om dom HÄR

Nu ska jag fixa mig i ordning för lite wine and dine med vänner! Ha en underbar fredag fina ni! ♥

 

 

Kommentera