Laser vs Braun Silk-épil 7!

Jag har testat olika sätt att ta bort håret på benen, är trött på att raka benen samt att vaxa dom, det håller inte så länge som jag önskar att det gjorde.

Dels har jag gått till en klinik och med laser tagit bort håret permanent på låren/bikinilinjen, hallelujah så skönt, ångrar att jag inte gjort detta tidigare. Det kostar en slant, en stor slant och krävs några behandlingar med några veckors mellanrum men jag tycker det var värt det 🙂 Det kändes men gjorde inte alls ont.

Sen har jag testat denna silk-épil från Braun på underbenen. Första gången så gjorde det ont, svettades och kved lite men sen gick det betydligt bättre 🙂 Nu håller jag efter bara en gång i veckan och det funkar superbra!

Produktinfo: ”Epilatorn silk-épil 7 Bonus Edition avlägsnar skonsamt även de allra kortaste, finaste håren. De kan faktiskt vara så korta som 0,5mm. Brauns Close Grip-teknik tar tag i håret i ett optimalt läge för att bättre kunna avlägsna även mycket korta hårstrån. I setet ingår även ett munstycke med rengöringsborste som ger hyn strålande lyster”

Fick den i ett pressutskick tillsammans med detta kitt 🙂 Borsten till ansiktet använder jag flitigt och ansiktet känns renare 🙂

Hela paketet går på 1699kr!

 

 

Kommentera