Det går ingen nöd på mig..

Det solades på dagen, på eftermiddagen åkte vi och shoppade, hittade en massa fint på Forever 21, kvällen avslutades med en god middag och ett glas rött på en lokal restaurang 🙂 Sen kurade vi upp oss i soffan för en film innan det var dax att sova, ja ni hör ju, det går ingen nöd på mig.. 😉

Nu är klockan 08.00 på morgonen här och solen strålar ute redan, det ryktas om regn idag men vi får väl se. Själv ska jag starta dagen med shopping, Melissa jobbar idag så hennes man ska släppa av mig vid ett köpcentrum och sen ringer jag honom när jag är klar så hämtar han upp mig och mina shoppingpåsar 🙂 Awesome!

 

 

4 reaktioner på ”Det går ingen nöd på mig..

  1. Hej! Ser ju helt underbart ut, lyllos! Har bott ett par år i Californien och längtar tillbaka när jag ser dina bilder. Ha en skön semester.

    • Hej! Ja Cali är fantastiskt, vill så gärna flytta hit, förstår att du kan längta tillbaka ibland 🙂 Ska njuta till max de sista dagarna innan hemfärd 🙂 Kram!

Kommentera