Girls night out!

Igår var vi ett härligt tjejgäng som gick ut för lite drinkar! En mycket rolig kväll 🙂 Några av dom träffade jag i somras när var här sist och några var nya bekantskaper.

Idag käkade vi påskbrunch och sen har vi bara chillat vid poolen, så himla skönt.:)

Apelsinträd! 🙂

4 reaktioner på ”Girls night out!

 1. Hej Kicki! Älskar din blogg! Tycker det är väldigt bra att ha en blogg där man kan få tips på hår och så 🙂

  Men jag är väldigt inne på värmespolar som jag skulle vilja köpa och testa för första gången.. hittade detta inlägget dom du gjort: https://blogg.kickimakeupartist.se/2013/10/16/victoria-secret-har-steg-for-steg-big-hair-don%C2%B4t-care/

  Jag har lika långt hår som du och ungefär samma i tjocklek ser det ut som, vill ha hollywood lockar och vill gärna ha tips på märke och vilken storlek på spolarna, du får jätte, jätte gärna länka till några som du använder/använt dom du verkligen kan rekommendera! 🙂

  Och jag som är super dålig på hår och makeup, tänkte om du ite kan göra en video eller så när du får till bra lockar hur man ska borsta etc?

  Förlåt för en lång kommentar men älskar verkligen din blogg och tycker du alltid har så bra tips och råd!

  Kram

  • Hej hej!

   Tusen tack, va glad jag blir! 🙂

   Jag är på semester nu men kan kolla när jag kommer hem vilket märke jag har på mina spolar. Tror det är BaByliss om jag inte minns helt fel.
   Jag använder nästan aldrig spolar nu för tiden utan kör mest med locktång/plattång. Det gäller att ha en viss teknik när man rullar och placerar spolarna, kan vara lite trixigt i början men som med allt annat så får man öva lite 🙂
   Just videos kommer jag nog ha svårt att hinna få till i dagsläget då jag jobbar så mycket.
   Det finns en massa steg för steg förklaringar på hur jag gör när jag lockar håret, produkter jag använder etc etc. Bara att kolla runt i arkivet 🙂

   Tack för din kommentar! Ha en fin dag och fråga på om du undrar över något!

   Kram!

  • Tack tack! Ja det känns helt overkligt att känna värmen igen, så himla skönt 🙂

Kommentera