Framme i LA!

Nu är jag framme i sunny California 🙂 Känns helt underbart att känna värmen igen och få ordentligt med dagsljus efter en mörk vinter i Stockholm. Mörkret tär på mig så jag behövde verkligen fylla på med solenergi 🙂

Jag kom fram i förrgår kväll, så efter en lång flygning så var det skönt att krypa ner i sängen och sova lite för att kickstarta dagen med en hike, en UNDERBAR hike 🙂

Titta utsikten(!) tänk om man fick gå sina power walks såhär varje dag 🙂

Här är Donald Trumps golfbana som bla innehåller ett vattenfall.. Nu spelar jag inte golf men jag förstår att den är något utöver det vanliga 🙂 Kostar en slant att spela där men det kan vara värt det om man är en golffantast!

Här är Kyle och Melissa som jag bor hos, Melissa och jag är släkt och detta är hennes fina man 🙂

Efter hiken så käkade vi lunch på detta underbara ställe som ligger i närheten av Malibu. Skålade även i skumpa för det kommande 10 dagarna vi ska få spendera tillsammans ♥

På kvällen mötte vi upp resten av min amerikanska familj för en sushimiddag för att i morse kliva upp tidigt och åka till San Diego där jag befinner mig nu 🙂 Vi ska vara här i två dagar innan vi åker tillbaka till LA.

På vägen dit stannade vi vid Volcom butiken där dom via kontakter har 60% på allt i butiken 🙂 Här är jag Melissa och Krista, Melissa och Krista är tvillingar och bor dessutom grannar i LA, perfekt tycker jag så jag kan träffa dom båda så mycket som möjligt när jag är här.

Här är vårat hotell i San Diego! 🙂

Min utsikt fån balkongen 🙂

Sisters ♥

Jag kan inte med ord beskriva hur underbart det känns att vara här igen! Hoppas ni kommer gilla mina uppdateringar härifrån, när jag kommer hem så återgår bloggen till att vara en skönhetsblogg igen 🙂

 

 

4 reaktioner på ”Framme i LA!

  1. Åh, va underbart! Blev nästan lite avis nu 😉 Ser fram emot att åka till Philadelphia och New York i oktober, men nästa USA-resa måste nog gå till LA tror jag!
    Ha en skön semester & Glad Påsk!

    • New York är underbart!! Har du varit där förut? 🙂 LA är fantastiskt, kan varmt rekommendera det 🙂 Glad påsk!! Stort tack och kram!!

  2. Ja, jag var i NY för 3 år sedan. Fantastisk stad!! Då hann vi mest göra ”måstesakerna” som ESB, Frihetsgudinnan, Times Square mm. Den här gången har vi lite annat på agendan 🙂

Kommentera