Fuktserum – LYX vs BUDGET!

Fuktserum, är det något du använder och vilket serum använder du i så fall? Jag märker stor skillnad på min hud när jag använder serum och jag älskar det 🙂 Jag använder ett ifrån Biotherm sedan många år tillbaka som jag älskar men det är kanske lite väl dyrt.. Hur står sig ett billigare serum mot ett dyrare? Detta tänker jag ta reda på.

Jag ska testa det hyllade budget serumet ifrån Kronan. Någon av er som har hunnit testat detta? Hur tänker ni när ni väljer hudvård? Är priset avgörande?

Produktinfo:

Kronans fuktserum alla hudtyper.
Intensivt återfuktande serum som hjälper huden återfå sin spänst genom stärkande och fuktbevarande ämnen. Serumet, berikat med antioxidanten vitamin C, skyddar, återfuktar och ger ökad lyster. Användes med fördel under dag- och nattcreme. Oparfymerad.

Pris: 99:-

Jag använder detta serum idag som jag älskar men det är ju en viss prisskillnad..

Produktinfo:

Biotherms laboratorier har vidareutvecklat sin fuktighetsbevarande formula med ett ljusreflekterande serum som verkar på djupet. Med styrkan hos den högsta koncentrationen hittills av Biotherms unika och vårdande ingrediens Thermal Plankton cellular water – livets vatten. Aquasource Deep Serum innehåller tre gånger högre koncentration av nya Thermal Plankton cellular water och superåterfuktande Mannose jämfört med Aquasource Gel – ett Aquasource-elixir. Fuktigheten tillförs med hjälp av serumets djupverkande och sköna konsistens. Även den mest uttorkade huden ser strålande, slät och förnyad ut”.

Pris 520kr

Ska bli spännande att se hur en budgetprodukt står sig mot ett dyrare märke 🙂

12 reaktioner på ”Fuktserum – LYX vs BUDGET!

 1. Jag har inte testat någon av de så ser fram emot o få följa o se vad du tycker om budget vs den dyra 🙂 Jag använder just nu Maria Åkerberg produkter o då rek de en olja istället för ett serum… Men kanske ändrar mig snart, gillade känslan av serum när jag använde det tidigare 🙂

  • Ja det ska bli spännande att se hur den står sig mot de dyrare men hittills är jag supernöjd, den känns jättebra 🙂 Kram!

  • Jag har inte testat hennes grejer men hört mycket gott om dom 🙂 Kram!

 2. Hej
  Jag undrar om det finns något bra solskydd för ansikte typ spf30 med lite färg i? Jag har lite skavanker jag vill dölja även på stranden men inte så trevligt med foundation då…..
  Eucerin har en men den är så mörk i färgen….
  Tacksam för svar och tips på att känna mig lite ”säkrare” på stranden

  • Hej!
   Har du testat en färgad dagkräm med solskyddsfaktor i, istället för solskydd med färg? Kram! Annars kan du lägga en solskyddsfaktor först utan färg och sen lägga på en färgad dagkräm för ett naturligt resultat. Lycka till, kram!

 3. Så roligt med alla tips som du delar med dig av:-) läste om dom olika Foundation du skrev om. Jag har precis fyllt 50 år och tycker min hy ser så tråkig ut just nu så har du något tips på en bra och snygg Foundation? Tycker om när man får lite fin färg…Kram

  • Åh så glad jag blir att det uppskattas 🙂 Tack snälla!! En foundation jämnar ut din hudton, den ska ha samma färg som ditt ansikte/hals. Jobba sedan med rouge för att få fin färg på kinderna men använd aldrig en mörkare foundation än din hudton. Jag skulle kolla in Lumenes olika foundation, dom är prisvärda och finns i matt eller med lyster beroende på vad man vill ha. Lika så Chanel och Dior om man vill lägga en lite högre peng 🙂 Stor Kram

 4. Den här recensionen är jag nyfiken på! Som torris är jag alltid på jakt efter både fukt och fett till fejset 🙂

  • Har använt den i några dagar och jätteimponerad! Gillar den jättemycket! 🙂 Kram!

 5. Jag gick och köpte Kronans serum jag med. Inte lika imponerad, men jag är verkligen en torris så det krävs kanske mer för min hud.
  Kör på med det ändå tills mina nya produkter dyker upp i lådan. 🙂

  • Peela ansiktet också några gånger i veckan så du får bort alla döda hudceller så fukten kan tränga igenom samt återfukta kroppen inifrån med mycket vatten. 🙂

Kommentera