LOREAL HUDKRÄM MED OLJOR!

Nu har jag använt de sista dropparna av denna storfavorit från Apoliva som jag fick i ett pressutskick, jag älskar den och kommer köpa en ny snarast! Doften är underbar och min hud känns så mjuk och återfuktad.

Jag har snöat in på oljor i överlag, duscholja, kroppsolja, nagelbandsolja, hårolja, ansiktsoljor … 🙂 Älskat!

Sökte i mitt skåp efter en ny produkt att testa och såg denna från Loreal som när den kom i pressutskicket avfärdades av mig då jag trodde det var en brun utan sol (hatar doften av brun utan sol) men när jag nu läste på förpackningen så är det ju inte alls det haha. Men visst ser färgen och designen lite ut som en brun utan sol produkt?

Det var ordet Oil som fick mig att haja till lite extra 🙂 Någon av er som har hunnit testa denna? Ska bli spännande att testa den och se om den håller lika hög klass som Apoliva oljan.

Produktinfo:

För dig som söker en bodylotion för torr och mycket torr hud. Sublime Body Extraordinary Oil Oil-infused Nourishing milk ger en synligt vackrare hud som har fått intensiv näring. Huden känns mjuk och behaglig utan att strama. Med närande arganolja och den essentiella oljan neroliolja. Optimal för daglig användning. Lotionen smälter på huden och doftar härligt – en upplevelse för sinnena. Bodylotionen med oljor tas snabbt upp av huden. Applicera generöst morgon och kväll, särskilt på de torra partierna.

Pris: 79kr

Jag har varit på SVT och jobbat en hel del på sista tiden och där råder fotoförbud i sminket så därför har jag inte kunnat visa er mina jobb tyvärr. Supersynd för det vore så roligt att låta er hänga med bakom kulisserna där.

Tycker ni det är roligt att få tips om produkter som jag gillar och testar?

Ha en härlig måndag hörrni! En vecka kvar, sen åker jag till LA 🙂

4 reaktioner på ”LOREAL HUDKRÄM MED OLJOR!

  1. Jag älskar också oljor av alla de slag! Brukar använda Weledas men tycker också om Yves Roches Hammam olja, måste så klart testa den från Apoliva. Min hud är sååå torr så olja är liksom det enda som gäller för mig.
    Kram fina!

    • Apoliva har en jättebra duscholja också i samma serie, testa dom 🙂 Superbra tycker jag! Kram kram fina du!!

Kommentera