Skin hydrating booster!

Den här magikern boostar jag min hud med för extra fukt under dagkrämen!

Produktinfo:

Den fuktexplosion din hy har väntat på! Applicera denna intensivt fuktgivande booster direkt på rengjord hud och upplev hur lystern återvänder och fina linjer minimeras. Innehåller en koncentrerad kompott av fuktgivande hyaluronsyra och närande algextrakt. 
• Lättabsorberat fuktkoncentrat som återfuktar och slätar ut.
• Reparerar barriärfunktionen – fukt kan bibehållas i huden.

 

 

2 reaktioner på ”Skin hydrating booster!

  1. Jag har använt boostern till min Dermalohica serie •”medi back” och jag använder den på områden där jag har accne. Än så länge har jag inte upplevt något extremt annorlunda resultat men skulle tro att de tar några månader jag är inne på min andra månad nu man får ha tålamod.

    • Ja visst är det så med hudvård att det kan ta ett tag 🙂 Hoppas du får dom resultat du är ute efter! Kram!

Kommentera